Kasaba Medya
Kasaba Medya
  • Turgutlu’da Açılan “Çiftçi Tarla Okulu” İlk Eğitimi Tamamlandı
    Turgutlu’da Açılan “Çiftçi Tarla Okulu” İlk Eğitimi Tamamlandı
  • 3 ayda 3 yakınını kaybeden kadının dramı yürekleri sızlattı
    3 ayda 3 yakınını kaybeden kadının dramı yürekleri sızlattı
  • Sokak ortasında silahla vuruldu: 1 yaralı
    Sokak ortasında silahla vuruldu: 1 yaralı
  • Sen Evde Kal Kitap Sana Gelsin” Projesinde Üç Bin Kitap Dağıtıldı
    Sen Evde Kal Kitap Sana Gelsin” Projesinde Üç Bin Kitap Dağıtıldı
  • Hafta Sonu Sokağa Çıkma Yasağının Genelgesi Yayınlandı
    Hafta Sonu Sokağa Çıkma Yasağının Genelgesi Yayınlandı
  • TEMİZLİK İŞLERİ BOŞ DURMUYOR
    TEMİZLİK İŞLERİ BOŞ DURMUYOR
  • Turgutlu’da karda mahsur kalanlar kurtarıldı
    Turgutlu’da karda mahsur kalanlar kurtarıldı
  • Yüksek kesimlerde kar yağışı etkisini arttırdı
    Yüksek kesimlerde kar yağışı etkisini arttırdı
  • Akut Başkanı Mahruki Turgutlu’da konferans verecek
    Akut Başkanı Mahruki Turgutlu’da konferans verecek
  • Şehit Şenol Kurudereli, dualarla yad edildi
    Şehit Şenol Kurudereli, dualarla yad edildi
Kasaba Medya
POLİS HAFTASI NEDENİYLE EMNİYET TEŞKİLATINDAN KAYMAKAM KAPANKAYA’YA ZİYARET
POLİS HAFTASI NEDENİYLE EMNİYET TEŞKİLATINDAN KAYMAKAM KAPANKAYA’YA ZİYARET

POLİS HAFTASI NEDENİYLE EMNİYET TEŞKİLATINDAN...

Türk Polis Teşkilatı’nın 179. yılı kutlanacak
Türk Polis Teşkilatı’nın 179. yılı kutlanacak

Türk Polis Teşkilatı’nın 179. yılı...

Muhtar adayından çocukların gönüllerine dokunan hareket
Muhtar adayından çocukların gönüllerine dokunan hareket

Muhtar adayından çocukların gönüllerine dokunan...

Avukatlardan 8 Mart açıklaması: ‘Örgütlü mücadelemizin sembolüdür’
Avukatlardan 8 Mart açıklaması: ‘Örgütlü mücadelemizin sembolüdür’

MANİSA Barosuna kayıtlı Turgutlulu avukatlar,...

Cengiz Ergün Yankı’yı ziyaret etti
Cengiz Ergün Yankı’yı ziyaret etti

Bugün seçim çalışmaları kapsamında, Manisa’nın...

Mevlüt Bulut, Saadet Partisi’nin adayı oldu
Mevlüt Bulut, Saadet Partisi’nin adayı oldu

Manisa’nın Turgutlu ilçesi esnaflarından ve...

Komşularından Yunus Oğan’a tam destek
Komşularından Yunus Oğan’a tam destek

Cumhur İttifakı’ndan Turgutlu Belediye Başkan...

Ören Türkiye şampiyonu
Ören Türkiye şampiyonu

Mustafa Ören vücut geliştirmede Türkiye...

Havai fişek denetimleri sıkılaştırılacak
Havai fişek denetimleri sıkılaştırılacak

TURGUTLU İlçesi’nde Patlayıcı Maddeler Kurulu,...

Hava sıcaklıkları 40 dereceye ulaşacak
Hava sıcaklıkları 40 dereceye ulaşacak

Meteorolojiden sıcaklık uyarısı Hava sıcaklıkları...

Turgutluspor’dan şampiyonluk yemeği
Turgutluspor’dan şampiyonluk yemeği

32 yıllık tarihinde ilk kez...

Sultanlar, Hazırlıklarını Aralıksız Sürdürüyor
Sultanlar, Hazırlıklarını Aralıksız Sürdürüyor

Ülke genelinde etkili olan kar...

DÜNDEN BUGÜNE  MESUT TÜFENKOĞLU   
DÜNDEN BUGÜNE  MESUT TÜFENKOĞLU   

Bazı insanlar varki bulundukları yerlerde,...

Watch Movie Online Spider-Man: Homecoming (2017)
Watch Movie Online Spider-Man: Homecoming (2017)

Spider-Man: Homecoming (2017) HD Director...

Kaymakam Turan, Genç Avukatı Yalnız bırakmadı
Kaymakam Turan, Genç Avukatı Yalnız bırakmadı

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde geçtiğimiz günlerde...

DÜNDEN BUGÜNE ALİ ULVİ ÇİÇEK (GOL KRALI) 
DÜNDEN BUGÜNE ALİ ULVİ ÇİÇEK (GOL KRALI) 

1962 Yılında Turgutlu’da yeni mahallede...

Kasaba Medya
Turgutlu MYO 25’inci dönem mezunlarını uğurladı
Turgutlu MYO 25’inci dönem mezunlarını uğurladı
 TURGUTLU Meslek Yüksekokulu’nun 2019-2020 Akademik Yılı 25. Dönem Mezuniyet Töreni, covid-19 salgını sebebiyle sadece bölüm birincileri ve aileleri ile birlikte diğer mezunların ve öğretim elemanlarının ise online katılımı ile gerçekleştirildi.Turgutlu...
22 Ekim 2020 20:53
Font1 Font2 Font3 Font4

 
TURGUTLU Meslek Yüksekokulu’nun 2019-2020 Akademik Yılı 25. Dönem Mezuniyet Töreni, covid-19 salgını sebebiyle sadece bölüm birincileri ve aileleri ile birlikte diğer mezunların ve öğretim elemanlarının ise online katılımı ile gerçekleştirildi.
Turgutlu Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirilen törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kazaz, Turgutlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ersin Aslan, Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevzat Onat, Makine ve Metal Teknolojileri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Aysel Yazıcı, Elektronik ve Otomasyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Levent Paralı, Elektrik ve Enerji Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Hayrettin Gökozan, İnşaat Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Altay Erbulak ve El Sanatları Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Yasemin Bulut, okul ve bölüm bazında dereceye giren öğrenciler ve öğrencilerin aileleri katıldı. 
Turgutlu Meslek Yüksekokulu 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı birincisi Meltem Güngör, tüm mezunlar adına yaptığı konuşmada, “Çok mutluyum, çok heyecanlıyım. Başarmanın ve başarılı olmanın nasıl bir his olduğunu bana yaşatan Rektör yardımcımız, Prof. Dr. Mustafa Kazaz’a, Okul müdürümüz Doç. Dr. Ersin Aslan’a, sabrıyla bizleri nakış gibi işleyen bölüm başkanımız Öğr. Gör. Yasemin Bulut’a, serbest çalışmamıza izin vererek ufkumuzun gelişmesini sağlayan Öğr. Gör. Erol Esmer’e, iletişimin önemini benimseten ve tarihi yaşatarak öğreten Öğr. Gör. Mustafa Karaca’ya teşekkürlerimi iletiyorum diyerek, Yeter ki isteyin, isteyin ve bölümünüzü sevin, bölümünüzü severseniz inanılmaz eserler ortaya çıkıyor dedi. Son olarak her zaman Mustafa Kemal Atatürk’ün “Başarı başaracağım diye başlayarak, sonunda başardım diyenindir” sözü ile hareket etmişimdir ve şükürler olsun şu an buradayım.” dedi.
Turgutlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ersin Aslan yaptığı konuşmada, Tüm Dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de görülen koronavirüs salgını nedeniyle tüm öğrencilerimizle buluşamamanın burukluğu ile bugün burada 2019–2020 yılı mezunlarımızın mezuniyet töreni için toplanmış bulunuyoruz. Öncelikle, öğrencilerimizin ve ailelerinin sağlıklarını korumak amacıyla tüm öğrencilerimizi davet edememenin ve mezuniyet coşkusunu yaşatamamanın üzüntüsü içerisinde olduğumu belirtmek isterim. Törenimize burada ve online olarak katılarak coşkumuza ortak olduğunuz için, şahsım, mesai arkadaşlarım ve öğrencilerim adına, hepinize teşekkürlerimi arz ediyor, saygı ve sevgiyle selamlıyorum.  Değerli misafirler, günümüzdeki küreselleşme ve teknolojik gelişmeler, nitelikli mesleki ve teknik eğitim almış iş gücüne olan ihtiyacı her geçen gün artırarak üniversiteleri daha etkin rol almaya zorlamakta ve üretim süreçlerinde ihtiyaç duyulan, uygulama becerisi yüksek nitelikli öğrencileri yetiştirebilmek için çağdaş ve inovatif projeler üretilmesini zorunlu kılmaktadır. Bu kapsamda, üniversitemiz, nitelikli iş gücü talepleri doğrultusundaki ihtiyaçlarını ve mezunlarımızın nitelikli istihdam edilebilirliklerini artırabilmek için, 2016 yılından bu yana “İş Yeri Uygulama Eğitimi” adını verdiğimiz, yeni bir eğitim modelini uygulamaktadır.
Bu eğitim modeli ile, öğrencilerimiz son dönemlerini okula gelmeden, alanları ile ilgili iş yerlerinde uygulamalar yaparak tamamlamaktadırlar. Son dönemlerine kadar, okulumuzdan edindikleri, teorik ve pratik bilgilerini, iş yerlerinde uzman kişilerin denetiminde yaptıkları uygulamalar ile birleştirerek, uygulamaya yönelik bilgi ve becerilerini geliştirerek mezuniyet sonrası iş hayatında adaptasyon sorunu yaşamamaktadırlar.” Dedi.
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kazaz, konuşmasında, “Üniversitemizde mezuniyet törenleri dünyada ve ülkemizde yaşanan pandemi sebebiyle mümkün olduğunca daraltarak sadece dereceye giren öğrencileri çağırılarak yapılmaya çalışılmaktadır. Turgutlu Meslek Yüksekokulu bugüne kadar her mezuniyetini; vermiş olduğu eğitimin kalitesine inanarak, gençlerin heyecan ve beklentilerine uygun olarak ve onların eğitiminin bir parçası olarak yapmaya hep gayret etmiştir. Mezuniyetler mezunlarımızın gurur, sevinç ve heyecanlarına ortaklık ve tanıklık ettiğimiz etkinliklerdir.  Mezuniyetler, onları öğrencilerimiz olarak son bir kez kucaklayıp, meslektaşlarımız olarak sevgiyle uğurlamaktır. Bu bizim için büyük bir zevk, sevinç ve gurur kaynağıdır. Burada bulunmamızın en az bunun kadar önemli bir diğer nedeni ise mezunlarımızın başarısında büyük payları olan, onları büyük özverilerle yetiştiren ve her zaman destekleyen değerli ailelerini de kutlamak ve onlara teşekkür etmektir. Bugün 2 yıl önce bize güvenerek emanet ettiğiniz en değerli varlıklarınızı size, bilgi ile ilgili teknik ve toplumsal sorunlara profesyonel çözümler üretmek için yeterli donanıma sahip kişiler olarak geri veriyoruz. Gençlerden beklentimiz değişime ve yeniliklere açık, öğrenmeye hevesli olmaları, yardımlaşmayı, mesleki ve etik değerleri yüceltmeleridir. Yani Manisa Celal Bayar Üniversitesinin “Bilim ve İnsan” sloganını yaşama geçirmeleridir. Bu duygularla, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Ahmet Ataç’ın tüm mezunlarımıza, onları bu günlere getiren değerli ailelerine ve onları büyük bir özveri ile yetiştiren siz değerli hocalarımıza ve tüm personele selamlarını ve tebrik mesajlarını iletmenin yanı sıra, öğrencilerimiz arasından dereceye giren siz değerli öğrencilerimiz ve ailelerini tebrik ettiğini ve başarılarının devamını dilediklerini iletmek isterim. Dereceye giren mezunlarımızı bir kez daha içtenlikle kutluyor, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu adına sağlıklı, mutlu ve başarılı bir gelecek diliyorum. Sizleri hayalleri olan ve gerçekleştirmek için var gücü ile çalışan gençler olarak uğurluyoruz, yolunuz ve bahtınız açık olsun.” diye konuştu.
Konuşmaların ardından, okul birincisi olarak El Sanatları Bölümü’nden mezun olan Meltem GÜNGÖR ve okul ikincisi olarak Elektrik ve Enerji Bölümü’nden mezun olan Mustafa Ali Yavuz’a başarı belgeleri verildi. Bölüm bazında dereceye giren El Sanatları Bölümü’nden Meltem Güngör’e, Elektrik ve Enerji Bölümü’nden Mustafa Ali Yavuz’a, Bilgisayar Teknolojileri bölümünden Muhammed Osman Gömengil’e, İnşaat bölümünden Burçin Tavaslı’ya başarı belgelerinin takdim edilmesinin ardından, öğrenciler hep birlikte keplerini havaya atarak mezun olmanın sevincini yaşadı.


Bu haberler ilginizi çekebilir!
Yukarı Geri Ana Sayfa