40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
%
%
10.222,02%-0,03
02:00
İlçede Onur Ermiş, Batuhan Akmaz, Murat Şentüfekçi, Nihat Çevikbudakçı ve Batuhan Aşkın davul – zurna eşliğinde birliklerine uğurlandı.
TURGUTLU’da, silah altına alınacak asker adayları, davul-zurna ve çeşitli müzikler eşliğinde eğlenerek birliklerine uğurlandı. Sevinç ve hüznün bir arada yaşandığı asker uğurlaması esnasında, bazı Mehmetçik yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Askerler, Turgutlu Otobüs Garajı’nda yakınları tarafından birliklerine coşkuyla uğurlandı. Davullu, zurnalı eğlencelere sahne olan uğurlama töreninde vatani görevini yapmak için yola çıkan gençlerin aileleri ise, oğullarının askere gitmesinin gururunu yaşadı.
Turgutlu’da yaşayan İbrahim Ermiş oğlu Onur Ermiş, Ercüment Akmaz oğlu Batuhan Akmaz, Arif Şentüfekçi oğlu Murat Şentüfekçi, Ali Çevikbudakçı oğlu Nihat Çevikbudakçı ve Celalettin Aşkın oğlu Batuhan Aşkın kendileri için düzenlenen yemeğin ardından gönüllerince eğlendiler
Farklı duygular içinde olduklarını söyleyen babalar: “Askerlik herkese nasip olmuyor. Çocuğumuzu asker ocağına gönderebildiğimiz için mutluluğu ve hüznü bir arada yaşıyoruz. Tüm asker adayları sağlıklı bir şekilde gidip gelsinler.” dedi.
Mehmetçikler Onur Ermiş, Batuhan Akmaz, Murat Şentüfekçi, Nihat Çevikbudakçı ve Batuhan Aşkın omuzlara alınarak “en büyük asker bizim asker” sloganlarıyla birlikte otobüslerine bindirildi ve otobüs garajından birliklerine uğurlandı.
Şehit oğlunun cenaze namazını kıldırdı
GÜNCEL
KAYMAKAM SELAMİ KAPANKAYA’NIN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
1
Ak Parti Manisa İl Kongresi İçin Hazırlıklar Sürüyor
181831 kez okundu
2
TURGUTLU DA YASAL HELYUM GAZI TEK İZGİ AJANSTA
122833 kez okundu
3
KAYMAKAM SELAMİ KAPANKAYA’NIN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLAMA MESAJI
114306 kez okundu
4
Umut Ailesi’nin Acı Günü
111671 kez okundu
5
Manisa Şehir Hastanesi’nde anlamlı bir doğum hikayesi
111561 kez okundu