40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
%
%
10.222,02%-0,03
02:00
TURGUTLU Kaymakamlığı’nda uzun yıllar görev yaparak emekliye ayrılan Fikret Kırep ve Hediye Kırep çiftinin güzel kızı Ceren Kırep ile Sıdıka – İrfan (merhum) Korkmaz çiftinin yakışıklı oğlu Resul Korkmaz dünya evine girdi.
Ceren Kırep ile Resul Korkmaz, Pazar günü Palmiye Düğün Salonu’nda düzenlenen düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi. Düğüne Kırep ve Korkmaz ailelerinin yakınları ve çiftin arkadaşlarının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Gelinin anne babası Hediye – Fikret Kırep ve damadın annesi Sıdıka Korkmaz konukları salon girişinde karşıladı. Ceren ve Resul, nikah töreninde bir ömür boyu mutluluğa evet derken, şahitliklerini Muammer Eryolcu, Hatice Birer ve Recep Paslanmaz yaptı.
Genç çift düğün boyunca kendilerini yalnız bırakmayan arkadaşları ve dostlarıyla gönüllerince eğlendi. Kırep ve Korkmaz aileleri bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. Genç çifti tebrik eder, ömür boyu mutluluklar dileriz.
KOBİ’lere nefes kredisi başvuruları başladı
1
Umut Ailesi’nin Acı Günü
111753 kez okundu
2
“Sevimli Müzisyenler” Turgutlu’da Büyük İlgi Gördü
34210 kez okundu
3
Turgutlu Belediyesi’ne teşekkür
5604 kez okundu
4
Şehitlerimiz ve Gazilerimize Her Zaman Şükran ve Minnet Borçluyuz
5350 kez okundu
5
Turgutlu’da drone kullananlar dikkat! 98 bin 762 TL ceza uygulanacak
4136 kez okundu
1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası
Turgutlu’nun yeni Emniyet Müdürü Secaattin Aktay!
Turgutlu Ergenekon Köprülü Kavşağı temel atma töreni gerçekleştirildi
Türk Eğitim-Sen’den Hasan Ferdi Turgutlu MTAL İçin Şeffaflık Çağrısı
Turgutlu’da 28 yaşındaki gençten acı haber: Kurtarılamadı!
KAYMAKAM SELAMİ KAPANKAYA’NIN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
Mersin’e atanan Manisa Emniyet Müdürü Aktaş’a veda töreni düzenlendi
Ticaret Bakanlığı yasal olmayan uçan balonların satışını yasaklama kararı aldı!
Turgutlu’da yasal helyum gazı sadece İzgi Ajans’ta
POLİS HAFTASI NEDENİYLE EMNİYET TEŞKİLATINDAN KAYMAKAM KAPANKAYA’YA ZİYARET