40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
%
%
10.222,02%-0,03
02:00
Seyirciler, Turgutluspor ile Manisa FK’nın liglerin başlamasına 1 hafta kala son provada karşı karşıya geleceği mücadeleyi ücretsiz olarak izleyebilecek.
3’ÜNCÜ Lig 2’nci Grup takımlarından Turgutluspor, 2019 – 2020 sezonu için pazar günü açılış töreni gerçekleştirecek. Saat 15.30 – 17.00 arasında kulüpte görev yapıp vefat eden eski başkanlar, yöneticiler, futbolcular ve çalışanlar anısına lokma döktürülerek vatandaşlara dağıtılacak.
MANİSA FK İLE ÖZEL MAÇ
Turgutluspor’un oyuncularının ve teknik heyetinin seyircilere tanıtılacağı törenin sonunda kırmızı siyahlı takım 17.30’da, eski adıyla Manisa Büyükşehir Belediyespor olan 2.Lig’in iddialı takımı Manisa FK ile bir hazırlık karşılaşması yapacak. Turgutluspor yönetimi, sezon açılışında tüm taraftarları yanlarında görmek istediklerini ve stadı doldurmalarını beklediklerini dile getirdi. Karşılaşmaya girişin ücretsiz olduğu belirtildi.
Teknik Direktör Cüneyt Biçer: “Takımımız her geçen gün iyiye gidiyor. Oyuncularımızın şu ana kadarki performansından memnunum. Hazırlık maçlarının skorları bizim için önemli değil. Takım olma yolunda ilerliyoruz. Bir iki eksiklerimiz var. Sezon açılışında karşılaşacağımız Manisa FK karşısında takımımızın son durumunu göreceğiz. Turgutlu halkının ve taraftarların bizleri yalnız bırakmamasını istiyoruz.” diye konuştu.
Turgutlu’da kazı kazandan 20 bin TL kazandı
GÜNCEL
KAYMAKAM SELAMİ KAPANKAYA’NIN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
1
Ak Parti Manisa İl Kongresi İçin Hazırlıklar Sürüyor
181831 kez okundu
2
TURGUTLU DA YASAL HELYUM GAZI TEK İZGİ AJANSTA
122833 kez okundu
3
KAYMAKAM SELAMİ KAPANKAYA’NIN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLAMA MESAJI
114479 kez okundu
4
Umut Ailesi’nin Acı Günü
111671 kez okundu
5
Manisa Şehir Hastanesi’nde anlamlı bir doğum hikayesi
111561 kez okundu