40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
%
%
10.222,02%-0,03
02:00
BÖLGESEL Amatör Ligi play off 1.kademe maçında İstanbul ekibi Erokspor’u 3-1 yenerek 1 yıl aradan sonra 3.Lig’e dönmenin mutluluğunu yaşayan Turgutluspor’un teknik direktörü Hakan Şapçı: “Turgutlu’da başarı için her şey müsait. Şehir takım böylesine sahiplendikçe Turgutluspor’un 2.liglerde şampiyonluğa oynaması, PTT 1.Lig’de mücadele etmesi gerekir.” Dedi.
Önceki sezon Manisa Büyükşehir Belediyespor’u da BAL’dan 3.Lig’e çıkartma başarısını gösteren başarılı teknik adam Hakan Şapçı, Turgutluspor’u 1 yıl dolmadan yeniden 3.Lig’e çıkarttıkları için gururlu olduklarını belirtti.
Şapçı yaptığı açıklamada: “1 yıl olmadan Turgutluspor yeniden 3.Lig’e çıktı. Hak ettiği profesyonel liglere geri döndük. Onun gururunu, mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan sonra var olan potansiyeli kullanarak, şehrin de desteğiyle daha üst ligleri hedefleyen bir Turgutluspor olur inşallah. Turgutlu’da başarı için herşey müsait. Herşeyi göz önünde bulundurunca Turgutluspor 2.Lig ve 1.Lİg’i hak ediyor. Turgutlu’da futbolun hak ettiği yere gelebilmesi için hep birlikte çaba göstereceğiz. Akhisar böyle imkanlara sahip değil olmadığı halde 1.Lig’deyken, Turgutluspor bir sürü nimete sahipken neden daha üst liglerde olmasın?” dedi.
Turgutluspor’un müthiş karakterli oyunculardan kurulu olduğunun da altını çizen Hakan Şapçı: “Çok şükür oyuncularımız bu formayı müthiş bir şekilde temsil ettiler. Final maçında stres devreye girince final maçında zorlandık ama kazanmasını bildik. Oyuncularımla gurur duyuyorum.” Diye konuştu. Şehrin desteğinin artmasıyla başarının daha da artacağını dile getiren Şapçı: “Tribünlerde seyirci sayısı çoğaldıkça başarı için herşeyin müsait olduğu Turgutluspor kulübünün daha da iyi yerlere gelmesi mümkün. Şehir destek verirse Turgutluspor daha üst liglere çıkacaktır.” Şeklinde konuştu. Geçtiğimiz sezon 24 Nisan’da Turgutlu’da oynanan maçta Bursa Nilüferspor’dan alınan 2-1’lik yenilginin ardından 3.Lig’den düşen Turgutluspor, 22 Nisan’da Erokspor galibiyetiyle 1 yıl olmadan yeniden 3.Lig’e çıkmayı başardı.
Turgutlu’da 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı
GÜNCEL
KAYMAKAM SELAMİ KAPANKAYA’NIN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
1
Ak Parti Manisa İl Kongresi İçin Hazırlıklar Sürüyor
181915 kez okundu
2
KAYMAKAM SELAMİ KAPANKAYA’NIN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLAMA MESAJI
149361 kez okundu
3
TURGUTLU DA YASAL HELYUM GAZI TEK İZGİ AJANSTA
122920 kez okundu
4
Umut Ailesi’nin Acı Günü
111757 kez okundu
5
Manisa Şehir Hastanesi’nde anlamlı bir doğum hikayesi
111640 kez okundu
1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası
Turgutlu’nun yeni Emniyet Müdürü Secaattin Aktay!
Turgutlu Ergenekon Köprülü Kavşağı temel atma töreni gerçekleştirildi
Türk Eğitim-Sen’den Hasan Ferdi Turgutlu MTAL İçin Şeffaflık Çağrısı
Turgutlu’da 28 yaşındaki gençten acı haber: Kurtarılamadı!
KAYMAKAM SELAMİ KAPANKAYA’NIN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
Mersin’e atanan Manisa Emniyet Müdürü Aktaş’a veda töreni düzenlendi
Ticaret Bakanlığı yasal olmayan uçan balonların satışını yasaklama kararı aldı!
Turgutlu’da yasal helyum gazı sadece İzgi Ajans’ta
POLİS HAFTASI NEDENİYLE EMNİYET TEŞKİLATINDAN KAYMAKAM KAPANKAYA’YA ZİYARET