40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
%
%
10.222,02%-0,03
02:00
MANİSA’nın Ahmetli İlçesi’nde, sabah saatlerinde okula gitmekte olan 18 yaşındaki kız öğrenciye bıçak zoru ile bir inşaata götürerek tecavüz ettiği iddia edilen 24 yaşındaki S.Ç., Turgutlu Ağır Ceza Mahkemesi heyeti tarafından 53 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Olay, 26 Şubat günü saatlerinde Manisa’nın Ahmetli İlçesi’nde meydana geldi. İddiaya göre okula gitmekte olan 18 yaşındaki bir kız öğrenciyi takip eden 24 yaşındaki S.Ç. bir inşaata bıçakla cebir ve şiddet kullanarak götürüp cinsel saldırıda bulundu. Emniyet ekiplerinin yaptığı çalışma sonrası yakalanan S.Ç. yakalandı. Dava Turgutlu Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Duruşmaya tutuklu sanık S.Ç., mağdur öğrencinin ailesi ve her iki tarafın avukatları da katıldı.
Turgutlu Ağır Ceza Mahkemesi heyeti, olaya ilişkin yapılan yargılamada kararını açıkladı. 24 yaşındaki S.Ç., cinsel saldırı suçundan 30 yıl hapis cezası, cebir ve tehdit kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçuna silah kullanarak ve cinsel amaçla işlediğinden 21 yıl hapis cezası ve mala zarar vermek suçundan 2 yıl hapis cezası olmak üzere toplam 53 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Alt geçitte sıkışan kamyon lastiklerinin indirilmesiyle kurtarıldı
1
Umut Ailesi’nin Acı Günü
111475 kez okundu
2
“Sevimli Müzisyenler” Turgutlu’da Büyük İlgi Gördü
33915 kez okundu
3
Turgutlu Belediyesi’ne teşekkür
4003 kez okundu
4
Sam-et Kasap Mangal Restoran Salihli Halkını Ağırlıyor
3782 kez okundu
5
TV45’den AK Parti İlçe Başkanı Temizel’e Hayırlı Olsun Ziyareti
3209 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.