DOLAR

40,2592$% 0.13

EURO

46,7280% 0.07

STERLİN

53,9463£% 0.2

GRAM ALTIN

%

ONS

%

BİST100

10.222,02%-0,03

İmsak Vakti a 02:00
Manisa AÇIK 34°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Abdullah Ustanın simitleri

ad826x90
ad826x90

Abdullah Ustanın elinden tadına doyum olmayan simitler

ad826x90

TURGUTLU İlçesi’nde uzun yıllardır fırıncılık sektöründe hizmet veren Abdullah Aras’ın sahibi olduğu Köşem Simit Evi 2’nin simitlerinin tadına doyum olmuyor. 2012 yılının sonlarına doğru Cumhuriyet Mahallesi Akçakmak Yolu üzerinde hizmete giren Köşem Simit Evi 2 Mamulleri 5.yılına giriyor. Turgutlu’ya has nohutlu simitleri, çıtır simitleri ve diğer ürünleri leziz, güler yüzlü hizmet ve müşteri memnuniyet ilkeleriyle pişiren Köşem Simit Evi 2, damak keyfi tatmak isteyenlerin uğrak noktası haline geldi.

Köşem Simit Evi 2 sahibi Abdullah Aras: “Müşterilerimizin talebi üzerine açtığımız ikinci işyerimizde 5.yılımıza doğru ilerliyoruz. Leziz, güleryüz ve müşteri memnuniyeti ilkelerinden ödün vermeden hizmet vermenin sevincini yaşıyoruz. Her gün Turgutlulu vatandaşlarımıza sıcak nohutlu ve çıtır simileri pişiriyoruz.” diye konuştu.

Sunduğu lezzetli ürünleri ile adından söz ettiren Köşem Simit Evi 2’yi tercih eden müşteriler, Abdullah Usta’nın elinden çıkan simitlerin tadına doyum olmadığını belirterek, “Her gün belli saatte kadar leziz ve sıcak simitleri buradan alıyoruz. Özellikle Turgutlu’ya has bir tat olan nohutlu simidi de sıcak sıcak sundukları için teşekkür ediyoruz. Ustalarımızın eline sağlık, herkese tavsiye ederiz.” dediler.

ad826x90

ad826x90

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Baysak son yolculuğuna uğurlandı

HIZLI YORUM YAP