40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
%
%
10.222,02%-0,03
02:00
Kanser nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay‘ın cenazesi Manisa’da toprağa verildi.
Durbay’ın Türk bayrağına sarılı naaşı, Şehzadeler Belediyesi hizmet binası önündeki törenin ardından Hatuniye Camisi’ne götürüldü, camide Kur’an-ı Kerim okundu, dualar edildi.
Cenaze öğle vakti Cumhuriyet Meydanı’na taşınarak burada Durbay için cenaze namazı kılındı.
Cenaze törenine, Durbay’ın yakınlarının yanı sıra CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, Manisa Valisi Vahdettin Özkan, CHP’nin genel başkan yardımcıları, milletvekilleri, il ve ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Durbay’ın cenazesi, namazın ardından ailesinin yaşadığı Saruhanlı ilçesine bağlı Koldere Mahallesi’ndeki mezarlıkta toprağa verildi.
Kolon kanseri tedavisi gören Durbay, 1 Aralık’ta kan değerleri ve beslenme durumunda saptanan bozukluklar üzerine Manisa Şehir Hastanesinde yoğun bakım ünitesine yatırılmış, çoklu organ yetmezliği gelişen Durbay dün yaşamını yitirmişti.
Kaymakam Kapankaya’dan okullara ziyaret ve inceleme
GÜNCEL
KAYMAKAM SELAMİ KAPANKAYA’NIN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
1
Ak Parti Manisa İl Kongresi İçin Hazırlıklar Sürüyor
181809 kez okundu
2
TURGUTLU DA YASAL HELYUM GAZI TEK İZGİ AJANSTA
122809 kez okundu
3
Umut Ailesi’nin Acı Günü
111646 kez okundu
4
Manisa Şehir Hastanesi’nde anlamlı bir doğum hikayesi
111541 kez okundu
5
POLİS HAFTASI NEDENİYLE EMNİYET TEŞKİLATINDAN KAYMAKAM KAPANKAYA’YA ZİYARET
103821 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.