38,8125$% -0.11
43,6965€% 0.74
51,9050£% 0.56
4.038,61%0,95
3.234,81%1,02
9.668,36%1,33
TURGUTLU Belediye Başkanı Turgay Şirin, Turgutlu meyve ve sebze halini ziyaret etti. Erik sezonu açılışı dolayısıyla Turgutlu Belediyesi Aşevi ve Hayır Merkezi’nin destekleriyle hayır yemeği veren esnafa bereketli bir sezon dileyen Başkan Şirin, ”Meyvelerin halden pazara, pazardan vatandaşımızın sofrasına gelmesi için çalışan çiftçimizin ve hal esnafımızın meyve sezonunun hayırlı olmasını diliyorum. Kazancınız bol olsun’ dedi.
Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin görev yetki alanına giren Turgutlu Meyve ve Sebze Hali’ni ziyaret etti. Turgutlu Koordinasyon Şube Müdürü İbrahim Kutar ve Hal Şefi Orhan Karabina’nın da hazır bulunduğu ziyarette hal esnafıyla tek tek tokalaşan Başkan Şirin, esnafların dükkanlarındaki çay davetlerini geri çevirmedi. Sohbet ortamlarının oluştuğu ziyarette Turgutlu Belediyesi’nin hizmet ve yatırımları hakkında esnafı bilgilendiren Başkan Şirin, onların sorularını da yanıtladı. Esnafın erik ikramlarını kabul eden Başkan Şirin, bir üretici adına hal esnafıyla ilk erik alım pazarlığını yaptı. Halin Turgutlu ekonomisine büyük katkı sağladığını belirterek sezonun bol kazançlı geçmesini temenni eden Başkan Şirin, “Yüzlerce vatandaşımızın ekmek kapısı olan Meyve ve Sebze Halimiz’in bu yıl da esnafımız adına bereketli ve kazançlı geçmesini diliyorum. Bahar aylarıyla birlikte hale de renk geldi. Özellikle eriğin pazara çıktığı bugünler ardından kiraz karpuz gibi meyveler pazara da hareketlilik getirecek. Üretimden tüketime giden bu yolda alnının teriyle çalışan tüm esnafımıza hayırlı kazançlar diliyorum” diye konuştu.
Erik Sezonu Açılışı’na Aşevi ve Hayır Merkezi’nden Destek
Erik sezonu açılışı dolayısıyla birlik ve beraberliğin yaşandığı Meyve ve Sebze Hali’nde imece usulü hayır yemeği verildi. Turgutlu Belediyesi İşletme İştirakler Müdürlüğü’ne bağlı Aşevi ve Hayır Merkezi tarafından hazırlanarak servis edilen yemeğe Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme Ve İştirakler Daire Başkanlığı Haller Şube Müdürü Ferda Türker, Turgutlu MHP İlçe Başkanı Ahmet Köktopçu, Turgutlu Belediyesi Daire Müdürleri, Turgutlu, Alaşehir, Salihli, Akhisar Hal Sorumluları, Hal esnafı ve çok sayıda davetli katıldı.
Turgutlu Belediye Şehir Tiyatrosu ‘Duruşma Başlıyor’ Diyecek
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.