40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
%
%
10.222,02%-0,03
02:00
BAYRAMEFENDİ Osmanlı Kahvecisi’nin 170’inci şubesi Turgutlu İlçesi’nde açıldı.
Cumhuriyet Mahallesi Akçakmak Yolu üzeri Anafartalar Sokak No: 6/A’da faaliyete giren Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi Turgutlu’da açtığı 170’inci şubesi ile Turgutluluların damak tadına hizmet vermeye başladı. İzgi Ajans’ın organize ettiği açılışa Kaymakam Uğur Turan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez ile çok sayıda davetli katıldı.
Kaymakam Turan açılış konuşmasında “Burada biz sadece iş yeri açılışı elbette toplanmış değiliz. Çünkü ilk’ler önemlidir. Bismillah dediğinizde başladığınız an önemlidir. Attığınız adımı güzel atarsanız, ilk düğmenizi güzel düğümlersiniz. İnsan her yönüyle estetik olmalıdır. Estetik değerlerden zannediyorum biraz uzaklaştık. 170. Şubenin açılışı için buraya lütfedip gelen canlar bizim için kıymetlidir. Çünkü biz gelin tanış olalım, sevelim, sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz diyenlerdeniz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi bizim birşeye ihtiyacımız var. ‘Çalışmak, çalışmak, çalışmak.’ İyi çalışacağız, iyi işler yapacağız… Allah bu ülkeye yokluk göstermesin. Bu açılışta bulunmaktan şeref duyduğumu ifade ediyorum. Açılışınız bereketli olsun. Nezih bir mekan gördüm. İnşallah bu mekan müşteri memnuniyetiyle, tatlı dili ve güler yüzüyle gönülleri fethederek yoluna devam etmelidir. Duamız odur, dileğimiz odur. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.
İşletme sahipleri, geleneksel kahveleri sunarak farklılıklar katan Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi’nin uluslararası ve ulusal sektörde kalitesi ile lider marka haline geldiğini ifade etti. Konuşmanın ardından işletmenin açılış kurdelesini kesen Kaymakam Turan ve beraberindekiler mekanı gezdiler.
ÜNÜVERSİTELİ GENÇLERDEN ŞİİRLİ EVET KAMPANYASI
GÜNCEL
KAYMAKAM SELAMİ KAPANKAYA’NIN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
1
Ak Parti Manisa İl Kongresi İçin Hazırlıklar Sürüyor
181830 kez okundu
2
TURGUTLU DA YASAL HELYUM GAZI TEK İZGİ AJANSTA
122832 kez okundu
3
KAYMAKAM SELAMİ KAPANKAYA’NIN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLAMA MESAJI
112829 kez okundu
4
Umut Ailesi’nin Acı Günü
111670 kez okundu
5
Manisa Şehir Hastanesi’nde anlamlı bir doğum hikayesi
111559 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.