40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
%
%
10.222,02%-0,03
02:00
MANİSA’nın Turgutlu İlçesinde boş bir arazide çıkan yangında ufak hayvan damları ve çalılar alev alev yandı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
Mustafa Kemal Mahallesi Diyar Sokak’ta bulunan boş bir arazide henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın rüzgarın da etkisiyle bir anda büyüdü. Yangında yükselen alevleri ve dumanları görenler, arazideki hayvan damlarında bulunan yaklaşık 10 keçiyi kurtardı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu İtfaiye Amirliği ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, rüzgarın da etkisiyle yayılan yangına çevredeki vatandaşların da yardımıyla müdahale etti. Yangında 3 hayvan damı ve çalılar kül oldu. İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışmasıyla birlikte yangın yaklaşık 1 saat içerisinde kontrol altına alındı. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
TURÇEP: ‘Sadece doğa değil, hukuk da katlediliyor’
GÜNCEL
KAYMAKAM SELAMİ KAPANKAYA’NIN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
1
Ak Parti Manisa İl Kongresi İçin Hazırlıklar Sürüyor
181830 kez okundu
2
TURGUTLU DA YASAL HELYUM GAZI TEK İZGİ AJANSTA
122832 kez okundu
3
KAYMAKAM SELAMİ KAPANKAYA’NIN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLAMA MESAJI
112780 kez okundu
4
Umut Ailesi’nin Acı Günü
111670 kez okundu
5
Manisa Şehir Hastanesi’nde anlamlı bir doğum hikayesi
111559 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.