40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
%
%
10.222,02%-0,03
02:00
Kontrolsüz geçiş kazaya davet çıkardı
Vatandaş, “Ölüye bile rahat vermediler” dedi
Bayram alışveriş telaşının devam ettiği bugünlerde Turgutlu’nun en işlek caddelerinden biri olan Cumhuriyet Caddesi üzerinde bu sabah meydana gelen trafik kazasında tali yoldan karşı şeride geçmeye çalışan yabancı plakalı araç, ana cadde üzerinde cenaze taşıyan Manisa Bü yükşehir Belediyesi’ne ait cenaze aracına çarptı.
Turgutlu’nun en işlek caddelerinden biri olan Cumhuriyet Caddesi üzerinde, bayram alışveriş telaşının devam ettiği bugün saat 10.25 sıralarında meydana gelen trafik kazasında Kurultay Sokak üzerinde seyreden B YY 495 plakalı otomobil kontrolsüz geçiş yapınca, Kervanyolu istikametinde seyreden Cumhuriyet Caddesi üzerinde Ortapark istikametinde seyreden cenazeyi taşıyan Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ait 45 N 5961 plakalı cenaze aracına çarptı.
Her iki şoföründe birbirlerini suçladığı kazada maddi hasar meydana gelirken yaralamanın yaşanmaması teselli oldu. Sürücülerinin birbirlerini suçlamasıyla devam eden kazaya İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri müdahale ederken; başka bir cenaze aracı olay yerine gelerek Sevgi Gülbenli isimli cenazeyi aldı. Bu sırada bölgedeki esnaflar da kazaya tepkilerini “Ölüye bile rahat vermediler” dile getirdiler.

Minik öğrenciler tenis öğrenecek
GÜNCEL
KAYMAKAM SELAMİ KAPANKAYA’NIN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
1
Ak Parti Manisa İl Kongresi İçin Hazırlıklar Sürüyor
181829 kez okundu
2
TURGUTLU DA YASAL HELYUM GAZI TEK İZGİ AJANSTA
122832 kez okundu
3
KAYMAKAM SELAMİ KAPANKAYA’NIN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLAMA MESAJI
112569 kez okundu
4
Umut Ailesi’nin Acı Günü
111670 kez okundu
5
Manisa Şehir Hastanesi’nde anlamlı bir doğum hikayesi
111559 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.