40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
%
%
10.222,02%-0,03
02:00
CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, CHP Turgutlu İlçe Başkanı Yakup Çilel ve İlçe Yönetimi, Turgutlu Halcilerine destek ziyaretinde bulundu.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın il ve ilçelerde bulunan meyve ve sebze hallerinde uygulamaya koyduğu 25 dakikadan sonra ücretli park uygulamasına karşı hal sakinleri önceki gün eylem yaptı. Hal esnafının yanında olmak için ziyarete giden CHP’liler, halciler ile tek tek görüşerek hal esnafının taleplerini, sıkıntılarını dinledi.
25 dk’dan sonra ücretli otopark sisteminin hal esnafını maddi yönden zorlayacağını, giriş çıkışlarda trafik sıkışıklığına sebep olacağını söyleyen esnaf ‘bizim fikrimiz hiçbir konuda alınmıyor. Halde düzen nizam kalmadı. Hal başkanlığını kaldırıp yerine koordinatörlük koydular. Koordinatör 3 ayda bir değişiyor. Şimdi ki koordinatörümüz Çanakkaleli. Kasabalı olmayan adam bizi anlayamaz, bize destek olamaz’ diye konuştu.
Turgutlu Sebze ve Meyve Halcileri Derneği Başkanı Halil Durur ‘Turgutlu Hali’nde, bize danışılmadan ücretli park sistemine geçiş yapılmasını hiçbir şekilde uygun bulmuyoruz. Turgutlu üretici bölgesi, diğer hallerden ayrı bir düzeni var. Büyükşehir ve personellerinin bunu bilmediğini düşünüyorum. Buraya her gün binlerce insan giriyor. Halin kapılarında yoğunluk oluyor. Günde 3-4 defa hale girip, çıkanlar oluyor. Her giriş, çıkışta para ödemek istemeyeceklerdir. Bu da halde alışverişin durmasına neden olacaktır. Hal esnafı, bu uygulama nedeniyle mağduriyet yaşayacaktır.’ dedi.
Esnafı titizlikle dinleyen Yakup Çilel, Chp İlçe Yönetimi ve Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, esnafın yanında yer aldıklarını, mağduriyetin giderilmesi için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi. Bu işin takipçisi olacaklarını da belirten Başevirgen, mağduriyetlerin giderilmesi için her türlü hukuki yola başvuracaklarının sözünü verdi.
Tekvandocular Turgutlu’ya gurur yaşattı
1
Ak Parti Manisa İl Kongresi İçin Hazırlıklar Sürüyor
181720 kez okundu
2
TURGUTLU DA YASAL HELYUM GAZI TEK İZGİ AJANSTA
122710 kez okundu
3
Umut Ailesi’nin Acı Günü
111553 kez okundu
4
Manisa Şehir Hastanesi’nde anlamlı bir doğum hikayesi
111442 kez okundu
5
POLİS HAFTASI NEDENİYLE EMNİYET TEŞKİLATINDAN KAYMAKAM KAPANKAYA’YA ZİYARET
103719 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.