DOLAR

40,2592$% 0.13

EURO

46,7280% 0.07

STERLİN

53,9463£% 0.2

GRAM ALTIN

%

ONS

%

BİST100

10.222,02%-0,03

İmsak Vakti a 02:00
Manisa AÇIK 34°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Dev yatırımda çift yön ulaşım hizmete girdi 

ad826x90
ad826x90

Başkan Turgay Şirin: “Ekiplerimiz gece gündüz demeden mesai harcıyor. Peyzaj çalışmalarının da tamamlanmasıyla birlikte Alparslan Türkeş Köprülü Kavşağımız gecesi ve gündüzüyle Turgutlu’muza yakışacak bir görüntüye sahip olacak”

ad826x90

TURGUTLU İlçesinin tarihine damga vuran Alparslan Türkeş Köprülü Kavşağı projesinde yan yol çalışmaları tamamlandı. Şehrin adeta iki yakasını bir araya getiren çalışmada yeni yolları trafiğe açılırken, hem sürücüler hem de vatandaşlar Turgutlu’da güvenli ve hızlı ulaşıma kavuştu.

Bin 650 metre uzunluğu ile Türkiye’nin en uzun battı çıktısına sahip olan Turgutlu Alparslan Türkeş Köprülü Kavşağı’nda artık son düzlüğe girildi. Geçtiğimiz hafta içerisinde ekiplerin yoğun mesai harcayarak yan yolları asfaltlamasının ardından projedeki yan yollar da trafiğe açıldı. Projede peyzaj çalışmalarının devam ettiğini ve yan yolların araç trafiğine açıldığını belirten Turgutlu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin, “Bin 650 metre uzunluğu ile Türkiye’nin en uzun battı çıktısına sahip olan Turgutlu Alparslan Türkeş Köprülü Kavşağı’mızda artık son düzlüğe girdik. Bugünden itibaren kavşak üzerindeki yan yolları da araç trafiğine açtık. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Ekiplerimiz gece gündüz demeden mesai harcıyor. Peyzaj çalışmalarının da tamamlanmasıyla birlikte Alparslan Türkeş Köprülü Kavşağımız gecesi ve gündüzüyle Turgutlu’muza yakışacak bir görüntüye sahip olacak” dedi.

Vatandaşlar da yapılan bu güzel proje ve yan yolların kullanıma açılmasından dolayı için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’e teşekkür etti.

ad826x90

ad826x90

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Tartışma sonrası kan aktı: 1 ölü

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.