40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
%
%
10.222,02%-0,03
02:00
MANİSA’nın Turgutlu İlçesinde emekli polislerin bir arada olduğu KYÇ POLEMDER Turgutlu Temsilciliği faaliyete geçti.
Turgutlu’da emekli polisler bir çatı altında toplanmaya karar verdi. Emekli polis Mehmet Saraç’ın kuruculuğunda Kamu Yararına Çalışan Polis Emekliler Derneği Turgutlu Temsilciliği oluşturuldu. 28 kişiyle faaliyetlerine başlayan derneğin Turgutlu temsilciliği, geçtiğimiz gün Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Lokalinde toplandı. Derneğin Manisa Temsilcisi Günay Yıldız’ın da katıldığı toplantı samimi bir ortamda geçti.
Emekli polislerin bir çatı altında toplanmasından memnuniyet duyduğunu dile getiren derneğin Turgutlu kurucu temsilcisi Mehmet Saraç: “Emekli polislerimizin birlik beraberlik içerisinde olması nedeniyle KYÇ POLEMDER Turgutlu temsilciliğini açtık. Sosyal haklarımız için hukuki boyutta mücadele edeceğiz.” dedi.
Zirve dağcıları Soma Darkale’deydi
1
Umut Ailesi’nin Acı Günü
111531 kez okundu
2
“Sevimli Müzisyenler” Turgutlu’da Büyük İlgi Gördü
33976 kez okundu
3
Turgutlu Belediyesi’ne teşekkür
5404 kez okundu
4
Şehitlerimiz ve Gazilerimize Her Zaman Şükran ve Minnet Borçluyuz
5121 kez okundu
5
Turgutlu’da drone kullananlar dikkat! 98 bin 762 TL ceza uygulanacak
3871 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.