40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
%
%
10.222,02%-0,03
02:00
Ekonomik yönden dar gelirli ailelerin bulunduğu bilgelerdeki okullarda öğrenim gören örgencilere saglıklı beslenmenin önemini göstermek , meyve tüketiminin faydalarını anlatabilmek amacıyla okul ve STK ortaklığı içerisinde ortak bir çalışma gerçekleştirilerek üç okulda yaklaşık 1000 öğrenciye beş çeşit (elma , portakal , muz , kivi , kara dut) meyve dağıtımı yapıldı.
İzmir büyükşehir belediyesi sebze halleri derneği bşk. Orhan DOĞAN ‘nın önderliğinde gerçekleştirilen proje sayesinde Turgutlu İhsan Erturgut Ortaokulu , İhsan Erturgut İlkokulu ve Turgutlu Anaokulu öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasında dağıtımı yapılan meyveleri büyük bir sevinç içierisinde tüketmenin mutluluğunu yaşadılar.
Okul müdürleri Ahmet Keçeli (İhsan Erturgut Ort.) , Mustafa Bozdogan (İhsan Erturgut İlk.) ve Emine Özkal ( Turgutlu Anaokulu) projeye verilen destekten dolayı öğrenciler adına Dernek Başkanı Orhan Doğan ‘a teşekkürlerini bildirdiler.
Ayrıca hem İhsan Erturgut Ortaokulunda hem de İhsan Erturgut İlkokulunda 27 – 28 NİSAN 2014 tarihinde TEOG sınavları öncesi öğrencilere moral olması açısından 10D sinema gösterisi büyük beğeni topladı.
Manisa ve Turgutlu’nun Arıtma İhaleleri Gerçekleşti
1
Ak Parti Manisa İl Kongresi İçin Hazırlıklar Sürüyor
181609 kez okundu
2
TURGUTLU DA YASAL HELYUM GAZI TEK İZGİ AJANSTA
122586 kez okundu
3
Umut Ailesi’nin Acı Günü
111451 kez okundu
4
Manisa Şehir Hastanesi’nde anlamlı bir doğum hikayesi
111341 kez okundu
5
POLİS HAFTASI NEDENİYLE EMNİYET TEŞKİLATINDAN KAYMAKAM KAPANKAYA’YA ZİYARET
103602 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.