38,0415$% 0.04
41,4051€% -0.51
48,9072£% -0.53
3.678,08%-0,64
3.023,48%-0,67
9.044,64%-7,81
Saha: Atatepe
Hakemler: Kadir Güral, Erkan Öksüz, Kamil Dinçer
Kasabaspor: Necati, Mazlum, Hüseyin, Mehmet, Ali, Ahmet, Kutluhan, Ali, Gençer (Hüseyin) Kemal, Recep (Cengiz)
Ahmetli Belediyespor: Mustafa, Osman, Kemal, Anıl, Yıldıray, Savaş, Ümit, Aydın, Tugay, Ali, Anıl
Goller: Dk 45 Ümit, Dk 63 Tugay (Ahmetli), Dk 75 Kutluhan (Kasaba)
MANİSA Bölgesi Süper Amatör küme A grubunun yeni takımlarından Kasabaspor Atatepe sahasında, grubun güçlü ekiplerinden Ahmetli Belediyespor ile 3 puan için mücadele verdi. Ancak arzuladığı 3 puanı alamayarak taraftarını fazlası ile üzdü. Maçın 45. Dakikasında Ahmetli Belediyespor’dan Ümit attığı gol ile takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla kapandı.
Oyunun 2. Yarısında Ahmetli Belediyespor ceza alanı içinde gol pozisyonları yakalayan Kasabaspor gol yollarında arzuladığı hareketliliği yakalayamadı. 63. dakikada Tugay Ahmetli Belediyespor’u 2-0 galip duruma geçirdi. Kasabaspor 75. dakikada Kutluhan’ın golü ile durumu 2-1 yaptı. Son 15 dakikada kasabaspor yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendiremedi ve sahadan 2-1 yenik ayrıldı. Kasabaspor 6 puanda kalırken, Ahmetli Belediyespor puanını 13’e çıkarmanın mutluluğunu yaşadı.
Başkan Turgay Şirin’e ‘Altın İmza Başarı Ödülü’
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.