40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
%
%
10.222,02%-0,03
02:00
ŞEHİT ailelerine, gazi ve yakınlarına büyük bir alaka gösteren Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz, bugün Turgutlu’nun Baktırlı köyüne giderek şehit J.Er. Ekrem Kaygısız’ın yakınlarıyla tanışarak onların sorunlarını dinledi.
Kaymakam Yılmaz sosyal medya hesabında: “Bölünmez bütünlüğümüz ve bağımsızlığımız uğruna şehit olmuş, gazi olmuş tüm askerlerimiz ve aileleri bizim onurumuzdur. Bugün ziyaret ettiğimiz ailemizle, bundan sonra da sıkı ilişkilerde bulunmaya, kendileri için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Vatan uğruna canlarını ortaya koymuş olan askerlerimizin aileleri için devletin tüm imkânlarını seferber edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.” ifadelerine yer verdi.
Ziyarette Kaymakam Yılmaz’a, eşi Esra Eligüzeloğlu Yılmaz, Turgutlu İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Halim Karaer ve eşi Özden Karaer, İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Balaban ve Baktırlı Mahalle Muhtarı Mehmet Sİvrikaya eşlik etti.
Başevirgen: Üzüm üreticisini Manisalı Bakan olarak daha fazla mağdur etmeyin
1
Ak Parti Manisa İl Kongresi İçin Hazırlıklar Sürüyor
181720 kez okundu
2
TURGUTLU DA YASAL HELYUM GAZI TEK İZGİ AJANSTA
122710 kez okundu
3
Umut Ailesi’nin Acı Günü
111553 kez okundu
4
Manisa Şehir Hastanesi’nde anlamlı bir doğum hikayesi
111442 kez okundu
5
POLİS HAFTASI NEDENİYLE EMNİYET TEŞKİLATINDAN KAYMAKAM KAPANKAYA’YA ZİYARET
103719 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.