DOLAR

40,2592$% 0.13

EURO

46,7280% 0.07

STERLİN

53,9463£% 0.2

GRAM ALTIN

%

ONS

%

BİST100

10.222,02%-0,03

İmsak Vakti a 02:00
Manisa AÇIK 34°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nde Su Farkındalığı Konferansı

ad826x90
ad826x90

Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nde Su Farkındalığı Konferansı

ad826x90

Dr. Muzaffer Yurttaş, Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nde “Su Yönetimi ve Toplumsal Farkındalık” Konferansında Sunum Yaptı

Manisa Su Platformu Sözcüsü ve 24. Dönem Manisa Milletvekili Dr. Muzaffer Yurttaş, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından düzenlenen “Su Yönetimi ve Toplumsal Farkındalık: Manisa’nın Su Platformu Örneği” konulu konferansta bir sunum gerçekleştirdi. Etkinlik, Prof. Ümit Doğay Arınç Kültür Merkezi konferans salonunda gerçekleşti ve öğrenciler ile akademisyenlerin yoğun ilgisini gördü.

Konferans, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Vedia Nüket Tirtom’un açılış konuşması ile başladı. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar, suyun önemine dikkat çekerek toplumda su bilincinin artırılması gerektiğini vurguladı, emeği geçenlere ve konuşmacı Dr. Muzaffer Yurttaş’a teşekkür etti.

Manisa Su Platformu sözcüsü ve 24. Dönem Manisa Milletvekili Dr. Muzaffer Yurttaş, Manisa Su Platformu olarak iki yıl önce başlattıkları çalışmaları, hazırladıkları raporları ve elde ettikleri sonuçları katılımcılarla paylaştı. Yurttaş, platformun ulusal ve yerel su kurullarına, ayrıca Gediz Havzası Su Kurulu’na öneriler ilettiğini belirterek, “Bu işin takipçisi olmaya devam edeceğiz. Okullarda ve kurumlarda su farkındalığını artıracak eğitim çalışmalarımız sürüyor” dedi.

ad826x90

Katılımcılar, sunum ve konferansın oldukça bilgilendirici ve faydalı olduğunu ifade etti. Konferansı düzenleyen bölüm yetkilileri, konuşmacı Dr. Muzaffer Yurttaş’a ve emeği geçen tüm katılımcılara teşekkürlerini sundular. Rektör Prof. Dr. Rana Kibar, konuşmacı Dr. Muzaffer Yurttaş’a bir teşekkür belgesi takdim etti.

ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

KAYMAKAM SELAMİ KAPANKAYA’NIN “18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ” MESAJI

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.