40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
%
%
10.222,02%-0,03
02:00
Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hayrettin Uslu, hedeflerinin her bir okulda bir halk oyunları ekibi çıkarmak olduğunu dile getirdi.
TURGUTLU İlçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından verilen halk oyunları kursunda 616 öğrenciye, harmandalı oynamayı öğretilmesi hedefleniyor.
Turgutlu’da açtığı kurslarla kursiyerlerini iş sahibi yaparak topluma başarılı insanlar yetiştirmeye devam eden Halk Eğitim Merkezi, minik öğrencilerin harmandalı oynamasını öğretmek için halk oyunları kursu açtı. 9 halk oyunları eğitmeniyle 16 okulda devam eden halk oyunları kursuna 331 kız, 285 erkek olmak üzere 616 öğrenci katılıyor.
‘Her kasabalı harmandalı oynamalı’ diyen Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hayrettin Uslu: “Halk Oyunları Kursumuz, 9 halk oyunları eğitmenimizle okullarımızda devam ediyor. Hedefimiz zeybeği ile ünlü Ege Bölgemizde çocuklarımıza ve gençlerimize en azından bir harmandalı oynamayı öğretmek ve her bir okulumuzda bir halk oyunları Ekibi çıkarmak.” şeklinde konuştu.
Kaymakam Yılmaz, Esnaf ve Kefalet Kooperatifini ziyaret etti
GÜNCEL
KAYMAKAM SELAMİ KAPANKAYA’NIN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
1
Ak Parti Manisa İl Kongresi İçin Hazırlıklar Sürüyor
181912 kez okundu
2
KAYMAKAM SELAMİ KAPANKAYA’NIN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLAMA MESAJI
148787 kez okundu
3
TURGUTLU DA YASAL HELYUM GAZI TEK İZGİ AJANSTA
122919 kez okundu
4
Umut Ailesi’nin Acı Günü
111753 kez okundu
5
Manisa Şehir Hastanesi’nde anlamlı bir doğum hikayesi
111639 kez okundu
1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası
Turgutlu’nun yeni Emniyet Müdürü Secaattin Aktay!
Turgutlu Ergenekon Köprülü Kavşağı temel atma töreni gerçekleştirildi
Türk Eğitim-Sen’den Hasan Ferdi Turgutlu MTAL İçin Şeffaflık Çağrısı
Turgutlu’da 28 yaşındaki gençten acı haber: Kurtarılamadı!
KAYMAKAM SELAMİ KAPANKAYA’NIN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
Mersin’e atanan Manisa Emniyet Müdürü Aktaş’a veda töreni düzenlendi
Ticaret Bakanlığı yasal olmayan uçan balonların satışını yasaklama kararı aldı!
Turgutlu’da yasal helyum gazı sadece İzgi Ajans’ta
POLİS HAFTASI NEDENİYLE EMNİYET TEŞKİLATINDAN KAYMAKAM KAPANKAYA’YA ZİYARET
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.