40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
%
%
10.222,02%-0,03
02:00
TURGUTLU Belediyesi’nin ilçedeki eğitim kurumlarında başlattığı iyileştirme çalışmaları neticesinde öğrenciler daha güzel ve sağlıklı ortamlarda eğitim alma imkânına kavuşuyor. Belediye ekipleri Hilmi Pekcan İlkokulu bahçesinde çalışmalarını tamamlarken, Mehmet Gürel İlkokulu’nda da sıva tadilatına başladı.
Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçedeki eğitim kurumlarının fiziki şartlarının iyileştirilmesi hedefiyle sürdürülen çalışmalara devam ediliyor. Söz konusu çalışmalar kapsamında geçtiğimiz günlerde Selvilitepe Mahallesi’ndeki Hilmi Pekcan İlkokulu’nun bahçesinin zeminindeki bozuk kısımlar asfalt kaplanarak iyileştirildi. Bunun ardından da belediye ekipleri İstasyonaltı Mahallesi’nde yer alan Mehmet Gürel İlkokulu binasında sıva tadilatı çalışmalarına başladılar. Belediyenin benzeri çalışmaları ihtiyaç duyulan okullarda sürdüreceği ifade edildi.
EGE’DE SANDIK KATILIM ORANLARI
1
Ak Parti Manisa İl Kongresi İçin Hazırlıklar Sürüyor
181609 kez okundu
2
TURGUTLU DA YASAL HELYUM GAZI TEK İZGİ AJANSTA
122586 kez okundu
3
Umut Ailesi’nin Acı Günü
111451 kez okundu
4
Manisa Şehir Hastanesi’nde anlamlı bir doğum hikayesi
111341 kez okundu
5
POLİS HAFTASI NEDENİYLE EMNİYET TEŞKİLATINDAN KAYMAKAM KAPANKAYA’YA ZİYARET
103602 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.