38,8123$% -0.11
43,7141€% 0.77
51,9427£% 0.63
4.031,61%0,77
3.235,12%1,03
9.668,36%1,33
Turgutlu Belediyesi, Albayrak Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi’nin kötü durumda olan yollarını parke taşı döşeyerek sil baştan yeniledi. Yaklaşık 2 bin metrekarelik parke taşı döşeme çalışmaları mahalle sakinlerini kışın çamurundan kurtararak, sokakları düzenli bir hale getirdi.
Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen yol yapım ve yenileme çalışmaları ilçenin dört bir yanında devam ederken, ekipler Albayrak ve Cumhuriyet Mahallesi’nin kötü durumdaki yollarına da neşter vurdu. Yolların trafiğe uygun hale getirilerek sokak sakinlerinin toz ve çamurdan kurtulmaları hedefiyle yürütülen çalışmalar kapsamında Albayrak Mahallesi’nin Buse, Turanlı ve Askeriye Sokağı’na bin 900 metrekarelik parke ve bordür taşı döşendi. Diğer yandan Cumhuriyet Mahallesi’nin Selçuklu Sokağı’nda sürdürülen çalışmalarla sokağa yaklaşık 200 metrekarelik parke taşı döşenerek, yollar bordür taşıyla düzenli hale getirildi.
Başkan Şirin’den 2017 Yılı Müjdeleri
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.