40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
%
%
10.222,02%-0,03
02:00
MANİSA’nın Turgutlu İlçesinde polis ekipleri, 1 gün önce çalınan motosikleti bulduktan sonra sahibine teslim etti. Motosikleti bulunduğu için sevinen sahibi Ali Adıyaman (29), polis ekiplerine teşekkür etti.
Olay, pazar günü akşam üstü saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi Demirel Sokak No: 61 önünde meydana geldi. Ali Adıyaman, bir iş yerinin önüne park ettiği 45 ZA 2698 plakalı motosikletinin çalındığını fark etti. Motosikletini arayan ancak sonuç alamayan Adıyaman, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, yaptığı çalışma sonrasında motosikleti bugün saat 11.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Lale Sokak’ta buldu. Motosikletin bulunduğu sahibine haber veren polis, gereken incelemeleri yaptıktan sonra motosikleti teslim etti. Polis, motosikleti çalan şahsı yakalamak için çalışma başlattı.
Motosikletine kavuşan Ali Adıyaman: “Dükkanın önünden güpegündüz motosikletimiz çalındı. Durumu emniyete bildirdik. Emniyet teşkilatı arkadaşları hızlı bir şekilde motosikletimizi buldu. Sağ olsunlar. Kendilerine kolaylıklar diliyorum.” dedi.
MANİSA ZABITA DAİRE BAŞKANLIĞI KOVİD’İN PENÇESİNDE
1
Ak Parti Manisa İl Kongresi İçin Hazırlıklar Sürüyor
181609 kez okundu
2
TURGUTLU DA YASAL HELYUM GAZI TEK İZGİ AJANSTA
122586 kez okundu
3
Umut Ailesi’nin Acı Günü
111451 kez okundu
4
Manisa Şehir Hastanesi’nde anlamlı bir doğum hikayesi
111341 kez okundu
5
POLİS HAFTASI NEDENİYLE EMNİYET TEŞKİLATINDAN KAYMAKAM KAPANKAYA’YA ZİYARET
103602 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.