40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
%
%
10.222,02%-0,03
02:00
Daha önceki dönemde Turgutlu Belediyesi hizmet binasının üst katlarında bulunan resim kursları, şimdi CHP binasının üst katında belediye tarafından açılan Atatürk Kültür Merkezi’nde devam ediyor.
TURGUTLU Halk Eğitim Merkezi ile Turgutlu Belediyesi’nin birlikte açtığı resim kursları büyük ilgi görüyor. Kursun resim öğretmeni Mürüvvet Sarıçelik yaptığı açıklamada, kursiyerlerin önce karakalem ile başlayan eğitim çalışmaları sonrasında el emeği ve göz nuru ile yağlıboya, suluboya, akrilik, guaj ve pastel çalışmaları ile yeteneklerini ortaya koyduklarını dile getirdi. Sarıçelik, 3,5 aylık çalışmalar sonunda kursiyerlere Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikaları verildiğini de sözlerine ekledi.
15 kursiyerin haftada 40 saat kurs gördüğü, diğer taraftan lise, üniversite öğrencilerinin yanı sıra güzel sanatlara hazırlık kurslarının da devam ettiği açıklandı. Kursiyerler kendilerinin kurs görmesini sağlayan Turgutlu Halk Eğitim Merkezi ve Turgutlu Belediyesi’ne teşekkür ettiler.
Tariş Başkanlarından Faruk Aydın’a ziyaret
GÜNCEL
KAYMAKAM SELAMİ KAPANKAYA’NIN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
1
Ak Parti Manisa İl Kongresi İçin Hazırlıklar Sürüyor
181829 kez okundu
2
TURGUTLU DA YASAL HELYUM GAZI TEK İZGİ AJANSTA
122832 kez okundu
3
KAYMAKAM SELAMİ KAPANKAYA’NIN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLAMA MESAJI
112704 kez okundu
4
Umut Ailesi’nin Acı Günü
111670 kez okundu
5
Manisa Şehir Hastanesi’nde anlamlı bir doğum hikayesi
111559 kez okundu