40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
%
%
10.222,02%-0,03
02:00
TURGUTLU İlçesi’nde Selvilitepe Mahallesi’nde bulunan Fatih Küçük Sanayi Sitesi’nde bulunan kereste atölyesinde yangın çıktı. Büyümeden söndürülen yangında işyerinde maddi hasar oluştu.
Olay, Cuma gecesi 23.45 sıralarında meydana geldi. Fatih Küçük Sanayi Sitesi 109 Sokak No: 72’de Ali Y.’ye ait, tahta kaşık ve mutfak malzemeleri imalat edildiği öğrenilen kereste dükkanında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevlerin bir anda kapladığı işyerindeki yangını görenler durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu İtfaiyesi Amirliği yangına anında müdahale etti. İtfaiyenin kısa sürede müdahalesiyle yangın büyümeden söndürülerek olası bir facia önlendi. Kereste atölyesinde maddi hasar oluşurken, herhangi can kaybı ya da yaralı olmadığı belirtildi. İtfaiye ekipleri olay sonrası yangının çıkış nedenin bulunması için çalışmalarına başladı. Polis ekiplerinin yangınla ilgili soruşturması sürüyor.
İzgi Ajans üniversiteli çalışanlarıyla vedalaştı
1
Ak Parti Manisa İl Kongresi İçin Hazırlıklar Sürüyor
181705 kez okundu
2
TURGUTLU DA YASAL HELYUM GAZI TEK İZGİ AJANSTA
122695 kez okundu
3
Umut Ailesi’nin Acı Günü
111536 kez okundu
4
Manisa Şehir Hastanesi’nde anlamlı bir doğum hikayesi
111433 kez okundu
5
POLİS HAFTASI NEDENİYLE EMNİYET TEŞKİLATINDAN KAYMAKAM KAPANKAYA’YA ZİYARET
103705 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.