40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
%
%
10.222,02%-0,03
02:00
MANİSA’nın Turgutlu İlçesinde emniyet ekipleri, kovid-19 tedbirleri kapsamında ticari taksileri ve işçi ve personel araçlarını denetledi.
İçişleri Bakanlığınca “Sağlık için hepimiz için” sloganıyla Türkiye genelinde uygulanan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri denetimleri, Manisa’nın Turgutlu ilçesinde gün boyu devam etti. Bu kapsamda Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, 38 işçi ve personel servis aracı ile 6 taksi durağı ve 19 ticari taksi denetimi gerçekleştirdi. Yolcu kapasitesi, temizlik, maske ve evrak denetiminde bulunan ekipler, yolcu ve sürücüleri koronavirüs tedbirleriyle ilgili bilgilendirdi. Denetimlerde kurallara uyulduğu, cezai işlem uygulanmadığı öğrenildi.
Polis ekipleri, gece saatlerinde ise işletmelerde sosyal mesafe kuralı, hijyen ve maske kullanımı zorunluluğuna uyulup uyulmadığını kontrol etti, iş yeri sahipleri ve müşterilere kuralları hatırlattı.

Turgutlu Kaymakam V. Sağlam’dan “Sağlık İçin Hepimiz İçin” Denetim
GÜNCEL
KAYMAKAM SELAMİ KAPANKAYA’NIN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
1
Ak Parti Manisa İl Kongresi İçin Hazırlıklar Sürüyor
181873 kez okundu
2
KAYMAKAM SELAMİ KAPANKAYA’NIN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLAMA MESAJI
139732 kez okundu
3
TURGUTLU DA YASAL HELYUM GAZI TEK İZGİ AJANSTA
122875 kez okundu
4
Umut Ailesi’nin Acı Günü
111718 kez okundu
5
Manisa Şehir Hastanesi’nde anlamlı bir doğum hikayesi
111600 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.