40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
%
%
10.222,02%-0,03
02:00
Turgutlu Belediyesi Eğitim Merkezi (TURBEM) 2017-2018 eğitim öğretim yılının başlamasının ardından yeni dönem kurslarını açmaya hazırlanıyor.
Turgutlu gençliğinin yeni adresi olan Turgutlu Belediyesi Gençlik Merkezi (TURBEM), geçen yıl açtığı kurslar ile 10 binden fazla öğrencinin kurslardan faydalanmasını sağlarken, yeni dönem kurs kayıtlarını almaya başladı.
Kurslara yönelik bilgi veren Sosyal İşler Müdürü TURBEM Sorumlusu Metin Akgül, “TURBEM, Belediye Başkanımız Turgay Şirin’in de destekleriyle yaklaşık 9 ay gibi kısa bir sürede 10 binden fazla öğrencimize, vatandaşımıza hizmet verdi. Tiyatro, Göktürkçe, Halk Oyunları, İşaret Dili, Rusça, Almanca, İngilizce, Resim, Gitar, El Sanatları, gibi bir çok kurs açtık. Yeni dönemde de Zumba, Plates, Jimnastik, Aerobik, Resim, İşaret Dili, Makyaj, Güzel Sanatlara hazırlık, DGS, Python, Linux, Android, Dikiş-Nakış, Tiyatro, Kodlama, 3D şekillendirme ve Drama gibi yeni ve farklı kurslara da başlıyoruz. Belediye Başkanımız Turgay Şirin’e desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Kursların Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirildiğinin altını çizen Akgül, Turgutlu Belediyesi olarak gençlerin, vatandaşların sosyal ve kültürel faaliyetlerde faydalanmaları adına bu tür çalışmalarımız devam edecek” şeklinde konuştu.
Turgutluspor Muğla’yı bekliyor
GÜNCEL
KAYMAKAM SELAMİ KAPANKAYA’NIN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
1
Ak Parti Manisa İl Kongresi İçin Hazırlıklar Sürüyor
181831 kez okundu
2
TURGUTLU DA YASAL HELYUM GAZI TEK İZGİ AJANSTA
122832 kez okundu
3
KAYMAKAM SELAMİ KAPANKAYA’NIN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLAMA MESAJI
113378 kez okundu
4
Umut Ailesi’nin Acı Günü
111670 kez okundu
5
Manisa Şehir Hastanesi’nde anlamlı bir doğum hikayesi
111560 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.