40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
%
%
10.222,02%-0,03
02:00
Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, ilköğretim haftası nedeniyle Firdevs Gürel Eğitim Uygulama ve İş Merkezi’ni ziyaret etti. Burada Down Sendromlu öğrenciler içn bir müjde veren Başkan Şrin “Çok yakında Manisa genelinde ilk olma özelliğine sahip olacak +1 Kafe için çalışmalara başladık” dedi.
Engelli öğrencilerin rehabilitasyonu ve sosyalleştirilmesi adına çalışmalarını sürdüren Turgutlu Belediyesi, bu kapsamda yine bir ilke imza atıyor. İlköğretim haftası nedeniyle Firdevs Gürel Eğitim Uygulama ve İş Merkezi’ni Turgutlu Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Metin Akgül ile birlikte ziyaret eden Belediye Başkanı Turgay Şirin, Down Sendromlu çocukların işleteceği +1 Kafe için çalışmaların başladığını belirtti. Engelli bireyler sosyalleşmesi adına her türlü desteği verdiklerini belirten Başkan Şirin “Belediyemiz Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı olarak, ilçemizde yaşayan ve Firdevs Gürel Eğitim Uygulama ve İş Merkezi’nde eğitim gören öğrencilerimizin rehabilitasyonu ve sosyalleştirilmesi adına +1 Kafe için çalışmalarımıza başladık. Burada Down Sendromlu öğrencilerimizin +1 Kafeyi işleterek topluma kazandırılması hedeflenmektedir. Engelli vatandaşlarımız için Turgutlu Belediyesi olarak elimizden gelen her türlü desteği sağlıyoruz ve sağlamaya da devam edeceğiz. Projenin detayları önümüzdeki günlerde belli olacak. Şimdiden bizler böyle bir projeyi hayata geçireceğimiz için çok mutluyuz. Hayırlı olsun” dedi.
“Sabırsızlıkla Bekliyoruz”
Firdevs Gürel Eğitim Uygulama ve İş Merkezi Müdürü Mehmet Yenir de Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’e böyle güzel bir proje başlattıkları için teşekkür ederek, “Belediyemiz işbirliği içerisinde okulumuzda eğitim gören Down Sendromlu öğrencilerimizin işleteceği +1 Kafe projesinde yer almak bizleri mutlu etti. Öğrencilerimiz bu proje sayesinde günlük hayatta topluma kazandırılması ve çeşitli sosyal faaliyetlerde bulunması amaçlanmaktadır. Bu anlamda projeyi hayata geçireceklerini müjdeleyen Turgutlu Belediye Başkanımız Turgay Şirin’e teşekkür ediyorum” dedi.
Turgutluspor içeride kaybetmek istemiyor
GÜNCEL
KAYMAKAM SELAMİ KAPANKAYA’NIN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
1
Ak Parti Manisa İl Kongresi İçin Hazırlıklar Sürüyor
181830 kez okundu
2
TURGUTLU DA YASAL HELYUM GAZI TEK İZGİ AJANSTA
122832 kez okundu
3
KAYMAKAM SELAMİ KAPANKAYA’NIN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLAMA MESAJI
113112 kez okundu
4
Umut Ailesi’nin Acı Günü
111670 kez okundu
5
Manisa Şehir Hastanesi’nde anlamlı bir doğum hikayesi
111560 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.