40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
%
%
10.222,02%-0,03
02:00
TURGUTLU Belediyesi, Firdevs Gürel Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nin öğrenci, öğretmenleri ile velilerine Manisa’da keyifli ve anlamlı bir gezi düzenledi. Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kent Parkı ve Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu’nu gezen Turgutlulu heyet, ‘Turgutlu Engelleri Aşıyor” sloganıyla devam eden yolculuktan mutlu döndü.
Engelli vatandaşların sosyal yaşamına soluk getirme hedefiyle yola çıkan Turgutlu Belediyesi, bu kapsamda başlattığı gezilerine devam ediyor. Ulaşım desteği ve ağırlamalarla son olarak Firdevs Gürel Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nin öğrenci ve öğretmenleri Manisa’da keyifli ve anlamlı bir gün geçirdi. Turgutlulu heyete belediye personeli Gözde Sönmez eşlik ederken, öncelikle Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu’nu gezildi. Salon görevlisi tarafından ziyaretçilere köklü geçmişimiz hakkında bilgi verildi. Mevlevihane’yi gezen heyet sonrasında Manisa Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kent Parkı’nda gönüllerince vakit geçirdi. Kendilerine sunulan imkandan dolayı Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’e teşekkürlerini sunan öğrenci, öğretmen ve veliler, görme imkanı buldukları hizmetlerden dolayı mutluluk duyduklarını ifade etti.
Yedi Eylül Yolu da Asfaltlandı
GÜNCEL
KAYMAKAM SELAMİ KAPANKAYA’NIN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
1
Ak Parti Manisa İl Kongresi İçin Hazırlıklar Sürüyor
181869 kez okundu
2
KAYMAKAM SELAMİ KAPANKAYA’NIN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLAMA MESAJI
137646 kez okundu
3
TURGUTLU DA YASAL HELYUM GAZI TEK İZGİ AJANSTA
122867 kez okundu
4
Umut Ailesi’nin Acı Günü
111710 kez okundu
5
Manisa Şehir Hastanesi’nde anlamlı bir doğum hikayesi
111596 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.