DOLAR

39,1011$% 0.04

EURO

44,4609% 0.52

STERLİN

53,0381£% 0.6

GRAM ALTIN

4.202,41%1,95

ONS

3.357,37%1,93

BİST100

9.356,04%-1,26

İmsak Vakti a 02:00
Manisa AÇIK 29°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

TURGUTLU IRLAMAZ’A 3 YENİ SONDAJ AÇILDI

ad826x90
ad826x90

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Turgutlu merkezde yaz aylarında yaşanan su sıkıntısı ortadan kaldırmak için Irlamaz Mahallesi’nde 3 adet sondaj açtı.

ad826x90

MASKİ Genel Müdürlüğü, vatandaşların özellikle yaz aylarında su sıkıntısı yaşanmamaları için il genelinde yürüttüğü sondaj çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, Turgutlu’nun Irlamaz Mahallesi’nde 3 adet yeni sondaj kuyusu açtı. Açılan sondajlardan birine ait çalışmalar tamamlanarak, geçici pompası takıldı. Kuyudan elde edilen suyun verimi saniyede 20 litre olarak hesaplandı. Sondajdan çıkan su numunesinin alımları MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanlığı’nda jeoloji ve jeofizik mühendisi olarak görev yapan personel tarafından gerçekleştirildi. Alınan su numunesi analiz için İzmir Halk Sağlığı Merkezi’ne teslim edildi. Mahallede açılan diğer iki sondajın ise borulama işlemi gerçekleştirildi. İlerleyen günlerde bu sondaj çalışmaları da hızla tamamlanarak, numune alımları yapılacak. Analiz sonuçlarına göre şebekeye bağlantısı yapılacak olan sondajlarla Turgutlu merkezin uzun yıllar su sorunu yaşamasının önüne geçilecek. MASKİ’nin yürüttüğü çalışmayla, ilçenin merkez mahallelerinde yaz aylarında yaşanan ve vatandaşları mağdur eden su sıkıntısı ortadan kaldırılmış olacak.

ad826x90

ad826x90

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Turgutlu Sempozyumu Son Oturumlarla Tamamlandı

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.