40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
%
%
10.222,02%-0,03
02:00
Turgutlu Kaymakamlığından Pandemi Nedeniyle İşyerleri Kapanan Esnafa Maddi Destek
Turgutlu ilçemizde, Kaymakamlık SYD Vakfı tarafından maddi durum incelemesi sonucu ihtiyaçlı olduğu tespit edilen 621 küçük esnafa 1000’er TL sosyal destek ödemesi yapılıyor.
Konuya ilişkin açıklama yapan Kaymakam Ali YILMAZ şunları söyledi: “Koronavirüsü salgını nedeniyle işyerleri geçici olarak kapanan ve zor bir süreç geçiren esnafımıza sahip çıkmak ve bir nebze de olsa onları rahatlatmak amacıyla bir çalışma başlattık. Bu süreçte, ilgili Oda Başkanları ve İlçemizin hayır işlerinde her zaman destek sağlayan Seramiksan sahipleriyle görüştük. İlçemizin köklü Firması Seramiksan ve Demirdöver Ailesine böyle bir sosyal sorumluluk örneği sergilediklerinden dolayı bilhassa teşekkür ediyorum. Devletimizin küçük esnaf için sağladığı kredi vb. desteklerin yanısıra bu sosyal dayanışma Tugutlu’ya özgü örnek bir çalışma oldu.
Bu kapsamda işyerleri geçici olarak çalışamayan 621 küçük esnafımıza, 1000’er TL destek sağlıyoruz. Kaynağın 121.000 TL si SYD Vakfımızdan 500.000 TL si Seramiksan tarafından karşılanıyor. Bu zor süreçte esnafımıza, tüm işyerleri olumsuz etkilenen vatandaşlarımıza sabırlar diliyor ve en kısa zamanda hastalık riskinin ortadan kalktığı sağlıklı günler diliyorum”dedi.
MECLİS ÜYESİ BURHAN IRK TAN 1 MAYIS MESAJI
1
Ak Parti Manisa İl Kongresi İçin Hazırlıklar Sürüyor
181670 kez okundu
2
TURGUTLU DA YASAL HELYUM GAZI TEK İZGİ AJANSTA
122661 kez okundu
3
Umut Ailesi’nin Acı Günü
111511 kez okundu
4
Manisa Şehir Hastanesi’nde anlamlı bir doğum hikayesi
111398 kez okundu
5
POLİS HAFTASI NEDENİYLE EMNİYET TEŞKİLATINDAN KAYMAKAM KAPANKAYA’YA ZİYARET
103669 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.