40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
%
%
10.222,02%-0,03
02:00
MANİSA’nın Turgutlu İlçesinde, 25 kişilik Suriyeli aile tarafından kullanılan evde yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle söndürülen yangında ev tamamen kullanılmaz hale gelirken, herhangi bir can kaybı yaşanmadı.
Yangın, saat 20.50 sıralarında Mustafa Kemal Mahallesi Kültür Sokak No: 39 sayılı evde meydana geldi. M.M.A’ya ait, Suriyeli E.O. ve ailesinin yaşadığı evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevlerin bir anda kapsadığı ev yoğun duman altında kaldı. Evin yandığını gören aile sakinleri, dışarı çıkmayı başardılar. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu İtfaiye Amirliği ekipleri, yangına müdahale ederek olası bir faciayı önledi. Kontrol altına alınan yangında Suriyeli ailenin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Yangın nedeniyle ev kullanılmaz hale gelirken, yangının kesin çıkış nedeni ise araştırılıyor.
Turgutlu’da yaya önceliği uygulaması
GÜNCEL
KAYMAKAM SELAMİ KAPANKAYA’NIN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
1
Ak Parti Manisa İl Kongresi İçin Hazırlıklar Sürüyor
181914 kez okundu
2
KAYMAKAM SELAMİ KAPANKAYA’NIN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLAMA MESAJI
149061 kez okundu
3
TURGUTLU DA YASAL HELYUM GAZI TEK İZGİ AJANSTA
122920 kez okundu
4
Umut Ailesi’nin Acı Günü
111756 kez okundu
5
Manisa Şehir Hastanesi’nde anlamlı bir doğum hikayesi
111639 kez okundu
1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası
Turgutlu’nun yeni Emniyet Müdürü Secaattin Aktay!
Turgutlu Ergenekon Köprülü Kavşağı temel atma töreni gerçekleştirildi
Türk Eğitim-Sen’den Hasan Ferdi Turgutlu MTAL İçin Şeffaflık Çağrısı
Turgutlu’da 28 yaşındaki gençten acı haber: Kurtarılamadı!
KAYMAKAM SELAMİ KAPANKAYA’NIN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
Mersin’e atanan Manisa Emniyet Müdürü Aktaş’a veda töreni düzenlendi
Ticaret Bakanlığı yasal olmayan uçan balonların satışını yasaklama kararı aldı!
Turgutlu’da yasal helyum gazı sadece İzgi Ajans’ta
POLİS HAFTASI NEDENİYLE EMNİYET TEŞKİLATINDAN KAYMAKAM KAPANKAYA’YA ZİYARET
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.