40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
%
%
10.222,02%-0,03
02:00
MANİSA’nın Turgutlu İlçesinde iki akraba arasında Turgutlu Devlet Hastanesi bahçesinde çıkan silahlı yaralama olayında 5 kişi yaralandı. Tedavi altına alınan yaralılardan 2’sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Olay, saat 17.15 sıralarında Turgutlu Devlet Hastanesi bahçesinde meydana geldi. İddiaya göre aralarında husumet olan iki akraba arasında silahlı kavga çıktı. Hastane bahçesinde başlayan olay hastane giriş yoluna kadar devam etti. Olayın şüphelisi C.T., hastane bahçesinde karşılaştığı aralarında husumet bulunan akrabalarıyla tartıştı. Tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Olayda (H.Ç.) (32), (C.Ç.) (45), (Ü.Ç.) (41) ve (M.Ş.S.) (55) ve hastane bahçesinde oturan (S.S.) (43) kazara yaralandı. Yaralılar Turgutlu Devlet Hastanesinde tedaviye alındı. Olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Polis ekipleri olayların yaşandığı bölgelere güvenlik şeridi çekerek önlem aldı. Polis, olaya karışarak olay yerinden kaçan kişileri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Olayda H.Ç. ile bir şahsın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Turgutlu’nun tek yabancı dil kursu: ‘Özel Kampüs’
1
Umut Ailesi’nin Acı Günü
111459 kez okundu
2
“Sevimli Müzisyenler” Turgutlu’da Büyük İlgi Gördü
33890 kez okundu
3
Sam-et Kasap Mangal Restoran Salihli Halkını Ağırlıyor
3729 kez okundu
4
TV45’den AK Parti İlçe Başkanı Temizel’e Hayırlı Olsun Ziyareti
3162 kez okundu
5
Turgutlu’da Emniyeti’nden başarılı Uyuşturucu Operasyonu: 2 Şüpheli Tutuklandı
3132 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.