40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
%
%
10.222,02%-0,03
02:00
SPOR Toto 3’üncü Lig 2’nci Grup’ta sahasında Van Büyükşehir Belediyespor’a 4-0 yenilerek taraftarlarını üzen Turgutluspor’un teknik direktörü Özgün Kaya, mücadeleden yılmayan ve pes etmeyen takım olduklarını belirterek, “Hangi imkanlar olursa olsun, Turgutlu’yu en iyi yere getireceğiz.”
Pazar günü sahasında 4-0’lık aldığı ağır yenilgiyle liderliği averajla Yeni Orduspor’a kaptırıp ikinci sıraya gerileyen kırmızı siyahlılar, evinde 3 maçtır galibiyete hasret kaldı. Teknik direktör Özgün Kaya maçın ardından yaptığı açıklamada: “Van Büyükşehir Belediyespor gerçekten hak ettiği bir galibiyet aldı. Rakibimizi kutluyoruz. Lig uzun bir maraton. Bu maratonda da biz belirli şeylere inandık. Kendimize hedef koymuştuk. Biz şu an o hedefi yakalamış durumdayız. Bunu bilmeyen, bizim dışımızda olan insanlar var. Biz Turgutluspor’u en iyi yere getirebilmek için gerek bizler gerekse oyuncularımız elinden gelen tüm çabayı sarf edecek. Lig sonunda inşallah mutlu sona ulaşacak biz ve bizim oyuncularımız olur. Biz kolay kolay mücadeleden yılmayan, pes etmeyen insanlarız. Oyuncularımıza da bu karakteri aşılamaya çalışıyoruz. Hangi imkanlar olursa olsun, Turgutlu’yu en iyi yere getireceğiz. Vanspor’u tebrik ediyorum yine, iyi oynadılar. Yine evimizde üzüldük. Bundan sonraki evimizdeki 1461 Trabzon maçına bakacağız. İnşallah o maçta liderliği alacağız ve yolumuza devam edeceğiz.” dedi.
Başkan Şirin “Onların Yaşama Sevinci Her Türlü Zorluğun Aşılmasında En Önemli Güçtür”
1
Ak Parti Manisa İl Kongresi İçin Hazırlıklar Sürüyor
181702 kez okundu
2
TURGUTLU DA YASAL HELYUM GAZI TEK İZGİ AJANSTA
122688 kez okundu
3
Umut Ailesi’nin Acı Günü
111531 kez okundu
4
Manisa Şehir Hastanesi’nde anlamlı bir doğum hikayesi
111424 kez okundu
5
POLİS HAFTASI NEDENİYLE EMNİYET TEŞKİLATINDAN KAYMAKAM KAPANKAYA’YA ZİYARET
103698 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.