DOLAR

40,2592$% 0.13

EURO

46,7280% 0.07

STERLİN

53,9463£% 0.2

GRAM ALTIN

%

ONS

%

BİST100

10.222,02%-0,03

İmsak Vakti a 02:00
Manisa AÇIK 34°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Turgutluspor Özgün Kaya’yla imzaladı

ad826x90
ad826x90

 GEÇTİĞİMİZ sezon düştüğü Bölgesel Amatör Lİg’den yeniden 3.Lig’e yükselen Turgutluspor, Uşakspor’la anlaşan teknik direktör Hakan Şapçı’nın yerine Ankara futbolunun bilinen isimlerinden Özgün Kaya’yla 1 yıllık sözleşme imzaladı.

ad826x90

3.Lig’de bu sezon zirvede yer almak isteyen Turgutluspor, 58 yaşındaki Özgün Kaya ile yapılan görüşmenin ardından anlaşmaya vardı. Kulüp Başkanı Hakan Sezer’in, Turgutlu Belediye Başkan Yardımcılığı makamında gerçekleşen imza törenine Asbaşkan Ayhan Çelikdoğan, yöneticiler, teknik direktör Özgün Kaya ile ekibi katıldı.

Özgün Kaya yaptığı açıklamada: “Uzun yıllar Ankara’da bir çok takımda görev aldım. Öncesinde Ahmet Suat Özyazıcı ve Özkan Sümer gibi Türk futbolunun tanınmış isimleriyle birlikte çalıştım. 3.Lig ve 2.Lig’de şampiyonluklar yaşadım. Bugünden itibaren inşallah tüm deneyimlerimi Turgutluspor için harcayacağım. Turgutluspor’un büyük bir camia olduğunu biliyorum. Yardımcı arkadaşlarımızla beraber Turgutluspor’u hak ettiği en üst seviyelere taşımak için mücadele edeceğiz. Her iki taraf için de hayırlısı olsun.” dedi.

Kulüp Başkanı Hakan Sezer ise: “Özgün Hocamızla anlaşarak Allah’ın izniyle yeni sezonun startını verdik. Özgün hocamız ve teknik ekibiyle birlikte transfer çalışmalarımıza da başlayacağız. Turgutluspor için ve hocamız için hayırlısı olsun.” şeklinde konuştu.

Turgutluspor’un yeni teknik direktörü Özgün Kaya’nın yardımcılıklarını Eyüp Kökverdi ve Engin Sayan yapacaklar. Aynı zamanda Turgutluspor’un yeni teknik direktörü Özgün Kaya’nın, uzun yıllar TFF Süper Lig ve 1. Lig takımlarında forma giyen oğlu Doğa Kaya’nın da takımda oyuncu izleme komitesinde görev yapacak.

ad826x90

Önceki sezon play off’ta yarı final oynattığı Ankara Adliyespor’da geçen sezon 6 hafta görev yapan Özgün Kaya daha önce Petrolofisi, Gençlerbirliği A2 Takımı, Karadeniz Ereğli Belediyespor, Hacettepe, Bugsaşspor, Keçiörengücü, Kastamonuspor ve Aksaray’da çalıştı.

ad826x90

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Kurs arkadaşlarından doğum günü süprrizi

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.