DOLAR

38,4536$% 0.04

EURO

43,9329% -0.18

STERLİN

51,6853£% -0.15

GRAM ALTIN

4.100,61%-0,76

ONS

3.318,20%-0,76

BİST100

9.224,84%-0,88

İmsak Vakti a 02:00
Manisa AÇIK 16°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Turgutluspor rehavete kurban gitti

ad826x90
ad826x90

ad826x90

TFF 3’üncü Lig 2’nci Grup’ta zirve mücadelesi veren Turgutluspor, pazar günü sahasında 2-0 öne geçtiği maçta Erbaaspor’la 2-2 berabere kalarak taraftarlarını kahretti. Zirve yolunda evinde 2 puan bırakan kırmızı siyahlılar, zirvedeki Kocaelispor’la puan farkı 7’ye çıktı. 2-0’lık galibiyetin verdiği rahatlık sonucu üst üste hataların geldiğini söyleyen teknik direktör Cüneyt Biçer, “Kolayladığımız maçlarda sıkıntılar yaşıyoruz. İki farklı bir takım gördüm sahada. Bunu Ofspor maçında da yaşamıştık. Buna çözüm bulmamız lazım.” dedi.

            Turgutluspor teknik direktörü Cüneyt Biçer, 2-2 biten Erbaaspor maçının ardından yaptığı açıklamada: “Maçın 35.dakikasına kadar ve o dakikadan sonra iki bölümlü bir oyun oldu açıkçası. 35 dakika boyunca topa hakim olan, pozisyon vermeyen, hücumda etkili olan bir takım görüntüsündeydik. 2-0’ı bulduktan sonra oyun kolaylamaya başladı. Devre arasında oyuncularıma bunu söylememe rağmen galibiyetin verdiği rahatlıkla bambaşka bir durum söz konusu oldu. Rakibin biraz daha gayretli oynaması, topun hakimiyetini istediğimiz gibi kullanmamız, sonuca gidecek atakları bulamamamız sonucunda bir gol yedik. Golü yedikten sonra hatalar üst üste devam etti, ikinci golü de yiyebilirdik. Rakibin kaçan penaltı sonrası dönüş bizim için şanstı ama yapılan hatadan ikinci golü kalemizde gördük. Kolayladığımız maçlarda sıkıntılar yaşıyoruz. İki farklı bir takım gördüm sahada. Bunu Ofspor maçında da yaşamıştık. Buna çözüm bulmamız lazım. İnşallah bunları bir daha yaşamayacağız.” dedi. 

ad826x90

ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Yukarı Bozkırlı gençlerden anlamlı etkinlik

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.