40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
%
%
10.222,02%-0,03
02:00
TFF 3’üncü Lig 3’üncü Grup’ta zirve mücadelesi veren 5’inci sıradaki 26 puanlı Turgutluspor, ligin 17’nci haftasında bugün evinde 3’üncü sıradaki 29 puana sahip Serik Belediyespor’la karşılaşıyor.
7 Eylül Stadı’nda bugün saat 13.30’da başlayacak karşılaşmayı Trabzon bölgesi hakemlerinden Furkan Aksuoğlu yönetecek, yardımcılıklarını ise Gümüşhane bölgesinden Bülent Korkmaz ve Trabzon bölgesinden Yiğit Çam yapacak. Maçın 4’üncü hakemi ise Trabzon bölgesinden Murat Kasap. Kırmızı siyahlılarda sakatlıkları nedeniyle Özkan, Fatih Arat, Kadir ve Tugay forma giyemeyecek. Teknik direktör Ahmet Duman, Kocaelispor ve Bayburt İl Özel İdare’nin puanlar kaybettiği haftada önemli bir maça çıkacaklarını ve Serik Belediyespor’u puansız göndereceklerine inandığını söyledi.
İki takım da bugünkü karşılaşmayla lig tarihinde ilk kez karşı karşıya gelecek. Turgutluspor, geride kalan 16 maçta 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 yenilgi alırken, konuk takım ise 8 galibiyet 5 beraberlik ve 3 yenilgi aldı.
GRUPTA HAFTANIN PROGRAMI
CUMARTESİ
1461 Trabzon – Kocaelispor: 0-0
Muğlaspor – Bayburt İL Özel İdare: 1-1
Gölcükspor – Bağcılar Sk: 0-0
Adliyespor – Çorum Belediyespor: 0-1
PAZAR
Saat 13.00 – Fatsa Belediyespor – Diyarbekirspor
Anagold 24 Erzincanspor – Payasspor
Saat 13.30 Karacabey Belediyespor – Cizrespor
Halide Edip Adıvarspor – Bucaspor
Turgutluspor – Serik Belediyespor
3.LİG 3.GRUP PUAN DURUMU

Nurullah ÇANKAYA
Cezaevi firarisi yakalandı
1
Umut Ailesi’nin Acı Günü
111438 kez okundu
2
“Sevimli Müzisyenler” Turgutlu’da Büyük İlgi Gördü
33874 kez okundu
3
Sam-et Kasap Mangal Restoran Salihli Halkını Ağırlıyor
3701 kez okundu
4
TV45’den AK Parti İlçe Başkanı Temizel’e Hayırlı Olsun Ziyareti
3141 kez okundu
5
Turgutlu’da Emniyeti’nden başarılı Uyuşturucu Operasyonu: 2 Şüpheli Tutuklandı
3106 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.