40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
%
%
10.222,02%-0,03
02:00
TFF 3’üncü Lig takımlarından Turgutluspor, dış transferde kaleci Cihan Şentürk, sağ bek Necmi Çoban’ın ardından Düzcespor’dan stoper 29 yaşındaki Tayfun Yanar’ı kadrosuna kattı. Başkan Hakan Sezer ve yöneticilerin de hazır bulunduğu törende tecrübeli stoper kendisini 1 yıllığına Turgutluspor’lu yapan sözleşmeye imza attı. Kayserispor’da profesyonelliğe geçiş yapan tecrübeli oyuncu sırasıyla Kayseri Erciyesspor, Tarsus İdmanyurdu, Yozgatspor, Kayseri Şekerspor, Çatalcaspor, Sultanbeyli Belediyespor, Ofspor ve son olarak Düzcespor formalarını giydi. Turgutluspor gibi köklü bir camiaya geldiği için mutlu olduğunu belirten tecrübeli oyuncu Yanar: ‘Turgutluspor’a şampiyonluk yaşamak için geldim. Takımın hedefleri büyük. Bu takımın şampiyonluğu için takım arkadaşlarımla elimizden gelen mücadeleyi vereceğim. İnşallah sezonu mutlu bitiririz. Her iki taraf için hayırlısı olsun. “dedi.
Başkan Hakan Sezer, Tayfun’un birçok takım arasından Turgutluspor’u seçtiğini dile getirerek başarılı bir sezon geçireceklerine inandığını belirtti.
Prensipte anlaşma sağlanan sol bek Zihni Aydın’ın da önümüzdeki günlerde Turgutlu’ya gelerek sözleşme imzalayacağı belirtildi. Forvet mevkisine arayışlarını da sürdüren kırmızı siyahlıların güçlü bir forvet hattı oluşturmak istediği öğrenildi.
Mutfakta yangın çıktı, 1 kişi hastaneye kaldırıldı
1
Umut Ailesi’nin Acı Günü
111670 kez okundu
2
“Sevimli Müzisyenler” Turgutlu’da Büyük İlgi Gördü
34125 kez okundu
3
Turgutlu Belediyesi’ne teşekkür
5532 kez okundu
4
Şehitlerimiz ve Gazilerimize Her Zaman Şükran ve Minnet Borçluyuz
5273 kez okundu
5
Turgutlu’da drone kullananlar dikkat! 98 bin 762 TL ceza uygulanacak
4059 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.