40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
%
%
10.222,02%-0,03
02:00
TFF 3.Lig 3.Grup’ta bu sezon başarılı bir sezon geçirmek isteyen Turgutluspor, Kartepe kampındaki ikinci maçında pazar günü Osmaniyespor’la karşılaşıyor.
Kamptaki ilk hazırlık maçında 2.Lig’in güçlü takımlarından Sarıyer’e son dakikalarda yediği gollerle 2-0 yenilse de oyunuyla göz dolduran kırmızı siyahlılar kampta moral depoluyor. Kampta teknik, taktik ve kondisyon üzerine çalışmalarını sürdüren kırmızı siyahlılarda oyuncuların istekli ve neşeli olmaları teknik direktör Erdal İşkar ve ekibini memnun ediyor.
Teknik direktör Erdal İşkar: “Kartepe kampında günü çift antrenman yaparak geçiriyoruz. Oyuncularımız gayet istekli bir şekilde çalışıyor. Çalışmalarından son derece memnunum. Bir yandan hazırlık maçlarıyla takımımızın durumunu görüyoruz. Bu maçlarda skorlara önem vermiyoruz. Lige hazır olarak girebilmek öncelikli hedefimiz. Taraftarlarımıza göze hoş gelen bir futbol izleteceğimize inanıyorum.” dedi.
Öte yandan forvet mevkisine takviye için arayışlarını sürdüren kırmızı siyahlılar, lige kadar 1 veya 2 oyuncuyu kadrosuna katmayı planlıyor.
Kırdı’dan yeğenine jest
1
Umut Ailesi’nin Acı Günü
111490 kez okundu
2
“Sevimli Müzisyenler” Turgutlu’da Büyük İlgi Gördü
33924 kez okundu
3
Turgutlu Belediyesi’ne teşekkür
5347 kez okundu
4
Sam-et Kasap Mangal Restoran Salihli Halkını Ağırlıyor
3817 kez okundu
5
Turgutlu’da drone kullananlar dikkat! 98 bin 762 TL ceza uygulanacak
3795 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.