40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
%
%
10.222,02%-0,03
02:00
TFF 3’üncü Lig ekiplerinden Turgutluspor’un 13 Haziran’da yapılması planlanan, hiçbir kongre üyesinin gelmemesiyle ertelenen seçimli olağan genel kurulu yarın gerçekleştirilecek.
1984 yılında kurulan Turgutluspor’un, Irlamaz Belediye Spor Vadisi Havuzbaşı Düğün Salonu’nda saat 21.00 ‘de gerçekleştirilecek 18’inci olağan genel kurulu öncesi mevcut başkan Hakan Sezer dışında şu an aday bulunmuyor. Açılış konuşmasının ardından divan heyeti seçilecek kongrede İstiklal Marşı okunacak ve saygı duruşu yapılacak.
Gündemde yönetim kurulu faaliyet raporu, kesin hesap raporu, denetleme kurulu raporlarının okunması ve ibrası, dernek tüzüğünün 6.maddesinde tüzük tadilatı yapılması, yönetim ve denetim kurulunun seçimi, dilek ve temenniler, kapanış maddeleri bulunuyor. Kongrede mevcut başkan Hakan Sezer’İn tek liste olarak aday olması bekleniyor.
7 OYUNCUYLA YOLA DEVAM
Bir yandan transfer çalışmalarını sürdüren kırmızı siyahlılar, teknik direktör Erdal İşkar’ın raporu doğrultusunda Mehmet Berber, Mustafa, Muhammed, Kadir, Emre, Fatih Çakır ve Ferhat Katipoğlu dışındaki oyuncularla yollarını ayırırken, dış transferde görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.
Alan ailesinin mutlu günü
1
Umut Ailesi’nin Acı Günü
111756 kez okundu
2
“Sevimli Müzisyenler” Turgutlu’da Büyük İlgi Gördü
34210 kez okundu
3
Turgutlu Belediyesi’ne teşekkür
5605 kez okundu
4
Şehitlerimiz ve Gazilerimize Her Zaman Şükran ve Minnet Borçluyuz
5350 kez okundu
5
Turgutlu’da drone kullananlar dikkat! 98 bin 762 TL ceza uygulanacak
4137 kez okundu
1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası
Turgutlu’nun yeni Emniyet Müdürü Secaattin Aktay!
Turgutlu Ergenekon Köprülü Kavşağı temel atma töreni gerçekleştirildi
Türk Eğitim-Sen’den Hasan Ferdi Turgutlu MTAL İçin Şeffaflık Çağrısı
Turgutlu’da 28 yaşındaki gençten acı haber: Kurtarılamadı!
KAYMAKAM SELAMİ KAPANKAYA’NIN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
Mersin’e atanan Manisa Emniyet Müdürü Aktaş’a veda töreni düzenlendi
Ticaret Bakanlığı yasal olmayan uçan balonların satışını yasaklama kararı aldı!
Turgutlu’da yasal helyum gazı sadece İzgi Ajans’ta
POLİS HAFTASI NEDENİYLE EMNİYET TEŞKİLATINDAN KAYMAKAM KAPANKAYA’YA ZİYARET
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.