40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
%
%
10.222,02%-0,03
02:00
TURGUTLU Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO), oda üyelerine yönelik olarak sürdüğü eğitimlerini ‘Problem Çözme Teknikleri’yle sürdürecek. Elzem Akademi işbirliği ile düzenlenecek olan eğitimlerde Teykif Bıyıklı, katılımcılara problem çözme, problem türleri, PUKO, kalite çemberleri, 5 neden, 6 şapka, beyin fırtınası ve neden sonuç analizleri konularında eğitim verecek.
Eğitimlerin ücretsiz olduğunu ve tüm oda üyelerine açık olduğunu belirten TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın: “Oda olarak üyelerimize yönelik eğitimlerimize her gün bir yenisini eklemek için çalışıyoruz. Şimdi de problemin varlığının anlaşılması, problemleri sistematik olarak çözme kültürünü kazandırmak, ekip olarak problem üzerinde düşünme ve çözüm yolları arama, yaratıcı düşünce kavramını geliştirme yöntemlerinin paylaşıldığı bir eğitim düzenliyoruz” dedi.
‘Problem Çözme Teknikleri’ eğitimi 24 Şubat 2020 Pazartesi günü saat 09.30 – 16:30 saatleri arasında Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenecek.
TURGUTLUSPOR – ELAZIĞ BELEDİYESPOR: 1-0
GÜNCEL
KAYMAKAM SELAMİ KAPANKAYA’NIN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
1
Ak Parti Manisa İl Kongresi İçin Hazırlıklar Sürüyor
181830 kez okundu
2
TURGUTLU DA YASAL HELYUM GAZI TEK İZGİ AJANSTA
122832 kez okundu
3
KAYMAKAM SELAMİ KAPANKAYA’NIN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLAMA MESAJI
113068 kez okundu
4
Umut Ailesi’nin Acı Günü
111670 kez okundu
5
Manisa Şehir Hastanesi’nde anlamlı bir doğum hikayesi
111559 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.