DOLAR

$%

EURO

%

STERLİN

£%

GRAM ALTIN

%

ONS

%

BİST100

%

İmsak Vakti a 02:00
Manisa AZ BULUTLU
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Zübeyde Hanım öğrencilerinin karakalem ve desen resim başarısı

ad826x90
ad826x90

3 öğrenci %50 eğitim bursu ve sergileme ödülü kazandı

ad826x90

Başarılarıyla sergileme ödülüne layık görülen Gülsu Yıldız, İsminur Bağdelen ve Cennet Göçmen aynı zamanda %50 eğitim bursu kazandılar.

TURGUTLU Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin 3 öğrencisi eserleriyle, ‘İstanbul’ konulu karakalem ve desen resim yarışmasında 370 eser arasından ilk 30’a girerek sergileme ödülünün sahibi oldular ve %50 eğitim bursa kazandılar.

Turgutlu Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Grafik ve Fotoğraf Alanı 11.sınıf öğrencileri Gülsu Yıldız, İsminur Bağdelen ve Cennet Göçmen, İstanbul’da düzenlenen ‘İstanbul’ konulu karakalem ve desen resim yarışmasına katıldı. Türkiye geneli liseler arasında yapılan yarışmada 370 eser sergilendi. Yarışma jürisinde İstanbul Aydın Üniversitesi’nden Prof. M. Reşat Başar, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nden Doç. Ceyda Güler gibi önemli isimler yer aldı.

Değerlendirme sonunda Zübeyde Hanım öğrencileri yaptıkları eserlerle, 370 eserden ilk 30 kişinin içerisine girme başarısını gösterdiler. Başarılarıyla sergileme ödülüne layık görülen Gülsu Yıldız, İsminur Bağdelen ve Cennet Göçmen aynı zamanda %50 eğitim bursu kazandılar.

ad826x90

Zübeyde Hanım MTAL Müdürü Sevim Gökçe: “Öğrencilerimizin katıldıkları yarışmada elde ettikleri başarılı sonuçlar bizleri çok mutlu etti. Kendilerini canı gönülden kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

ad826x90

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Turgay Şirin’den açıklama

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.