40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
%
%
10.222,02%-0,03
02:00
MANİSA’nın Turgutlu İlçesi Yiğitler Mahallesi’nde “müteahhit tarafından yeni yapacağı apartmanın önünü engellediği gerekçesiyle 70 yıllık dut ağacının kesilmek istenmesi “mahalle sakinlerinin tepkisine neden oldu.
Yiğitler Mahallesi Yaka sokak üzerinde eski binayı yıkan müteahhit yerine yeni apartman yapacak. Yeni yapılacak apartmanın yanı başındaki dut ağacının apartmanı engelliği gerekçesiyle kesileceğini duyan sokak sakinleri durumu endişe ile karşıladı.
Tarihi dut ağacının altında toplanan mahalle sakinlerinden :Nazif Dirik “ Biri sebeplenecek diye 50 kişinin sebeplenmesi engellenecek. Bu ağaç sözüm ona inşaatı kapatıyormuş. Hadi oradan “
Ağacın kesilmemesi için belediye başkanlığı ve park bahçeler müdürlüğüne dilekçe verdiklerini belirten semt sakini Nihat Vatansever : “ Umarım ağaç kesilmez “diye konuşu
İsmet Başkutlu : “Ben 79 yaşındayım. Kendimi bildim bileli bu ağaç burada. Dut ağacı neden kesmek isterler ki? Bak bu ağacın gölgesinde oturuyoruz.
Başka bir vatandaş ise : “Bu dut ağaçı yıllardır burada.İnsanlar altında oturup ,dinleniyor. Diyelim ki özel alnda dahi olsa bu ağaçı kesmek mi lazım.? Diyelim ki o ağaçlar 30 yaşında , yine kesmek mi lazım .”diye konuştu.
Allah Allah” diye tepkisini dile getirdi. Belediye kaynakları ise : “Ağacın özel alanda olduğunu bulunduğunu belirterek” Yapacak şey yok” diyerek ayrıntıya girmediler
Turgutluspor Özgün Kaya’yla imzaladı
GÜNCEL
KAYMAKAM SELAMİ KAPANKAYA’NIN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
1
Ak Parti Manisa İl Kongresi İçin Hazırlıklar Sürüyor
181829 kez okundu
2
TURGUTLU DA YASAL HELYUM GAZI TEK İZGİ AJANSTA
122830 kez okundu
3
KAYMAKAM SELAMİ KAPANKAYA’NIN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLAMA MESAJI
112538 kez okundu
4
Umut Ailesi’nin Acı Günü
111670 kez okundu
5
Manisa Şehir Hastanesi’nde anlamlı bir doğum hikayesi
111559 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.