36,3019$% 0.08
37,9761€% 0.11
45,8282£% 0.13
3.424,86%0,11
2.935,07%0,06
9.918,43%0,02
Turgutlu’da Kaymakamlık, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa Halil Kale Fen Lisesi Konferans Salonunda düzenledikleri Sivil Taşıma Yönetmeliği hakkında toplantı saat 14.00 da yapıldı.
Toplantıya Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Muhammet Evren, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, okul müdürleri, Okul Aile Birliği yöneticileri, Taşımadan sorumlu Müdürler ile Servis taşımacılığı yapan firmaların şöförleri ve yöneticileri katıldılar.
Toplantıda Jandarma Binbaşı Muhammet Evren yeni yayınlanan Sivil taşıma yönetmeliği hakkında geniş açıklamalı bir konuşma yaptı. Çok yararlı geçen toplantıda, toplantıya katılanlar konu ile ilgili sorularına açıklık getirildiği öğrenildi.
Kasabaspor evinde Ahmetli Belediyespor’a boyun eğdi
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.